Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
:log info "Check software update...":local emailAddress "mailAddress@..":local modelName [/system routerboard get model]:local boardName [/system resource get board-name]/system package updateset channel=stablecheck-for-updates once#:local newver "0.0":local newver [get latest-version]:local currver [get installed-version]:delay 4:log info $newver:log info $currver:log info [get latest-version]:if ( $currver != $newver) do={:log info ("A new software update ".$newver." is available. Sending email...")/tool e-mail send to="$emailAddress" subject=("[".[/system identity get name]."] New RouterOS version available - " . [/system clock get time] . " " . [/system clock get date] ) body="MikroTik model: $modelName\r\nFW: $currver. --> .$newver"} else={ :log info ("No package update") }Valaki légyszi mondjon tanácsot, miért nem akar a newver változó feltöltődni? (a currver töltődik)
A delay után kiiratom a latest_version fv.-t és az hoz eredményt, de a newver üres marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold