Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, vettem egy cAP AC-t. Otthoni wifinek használnám, semmi extra. Van mellette egy RB2011UiAS routernek. Quick setuppal szerettem volna gyorsan felkonfigurálni, kiválasztottam a "Home AP Dual" módot, ebben van minden ami kell, 2gigás wifi, 5 gigás wifi, illetve, guest wifi. Ellenben nem tudom kiválasztani h bridge módban működjön a meglévő hálózatomban. Ha "WISP AP"-t választok, ott tudok bridge módot választani működik is frankón, ellenben nem tudok dual wifit használni, illetve guest wifit sem. Elnézek vmit? Vagy ez direkt van így? Át tudom állítani hogy bridgebe működjön Home AP Dualként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-book olvasók
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- WireGuard VPN a mindennapokra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold