- Notebook hibák
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, vettem egy cAP AC-t. Otthoni wifinek használnám, semmi extra. Van mellette egy RB2011UiAS routernek. Quick setuppal szerettem volna gyorsan felkonfigurálni, kiválasztottam a "Home AP Dual" módot, ebben van minden ami kell, 2gigás wifi, 5 gigás wifi, illetve, guest wifi. Ellenben nem tudom kiválasztani h bridge módban működjön a meglévő hálózatomban. Ha "WISP AP"-t választok, ott tudok bridge módot választani működik is frankón, ellenben nem tudok dual wifit használni, illetve guest wifit sem. Elnézek vmit? Vagy ez direkt van így? Át tudom állítani hogy bridgebe működjön Home AP Dualként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Notebook hibák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest