Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbalmos
csendes tag
Nekem egy évig volt Antenna RT-s mikrohullámom, de tavaly decemberben sikeresen Axelero kábelnetre cseréltem. Sajna akkor nagyon sokat szarakodott, és én ebbe untam bele. Nem tudom, hogy azóta változott-e, de akkor a support-nak nagyon korlátozott jogai voltak, ha valamiért nem ment a net. Nem indíthattak újra egyetlen szervert sem, csak max. a tornyot, ahonnan vettem a jelet. Így előfordult, hogy pénteken este elment a jel, és csak hétfőn, a pesti központ munkakezdésekor jött ismét vissza. Ennyit a 24 órás szolgáltatásról... Ha ez azóta változott, akkor vágj bele, mert mostmár a jel nagyon jó, ahogy hallottam, és nem is olyan drágák, mint akkor. Annak idején az 5 gigás csomagért havi tízet kellett fizetnem. Most ennyi a korlátlan az Axelero-nál, és karácsonyig megint akcióznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest