Új hozzászólás Aktív témák
-
karesy
csendes tag
Köszönöm a gyors reakciódat
Utána olvasgattam, és bár a területhatárokkal már tisztába vagyok, még mindig szinte semmit sem tudok rólukAmi világos
- a bi-direkt lehet egy előadó beszéde, és a szemben ülő közönség reakciójának felvételéhez,
- cardioid ha csak egy emberre, vagy egy kisebb egymás mellett álló csapatra koncentrálok,
és fontos a háttérzaj kiszűrése,
- az omnit miért nem kedvelik?
és milyet ajánlanál egy előadáshoz?Rengeteg márka és féle-fajta miki van, ha mindkét típushoz adnál egy sugallatot megköszönném!, de így is hálás vagyok, hogy rávilágítottál, nem tudom mit keresek
-
karesy
csendes tag
Igen, egy mikrofonra gondoltam... arra írtam, hogy érdekel akár usb-s akár fantomtápos mikrofon is, elviekben van egy keverő, és egy erősítő is, habár ritkán használt de nem ismerem a hangtechnikát csupán kezelni tanultam meg a meglévőket, de minden bölcsességet szívesen veszek
Esetekben meg tudom oldani, hogy a kórus elé tegyem álvánnyal, így tudom 50-100cm-re tenni az elsőktől..
a beszélgetésnél pedig előadásokhoz használnánk, egy szereplő beszél, majd esetenként énekelnek, ilyenkor fontos lenne, hogy a vele szemben ülő vagy álló emberek hangja is átjöhessen. -
karesy
csendes tag
Sziasztok!
Mikrofont keresnék főként többszereplős beszéd, illetve kórus énekéhez, van, hogy nagyobb, van hogy kisebb teremben, akár laptophoz csatlakoztatható usb, akár keverős mikrofon érdekelne, a távolság, tőlük 50-100 cm, mit ajánlanátok, ami ár/érték viszonylatba nagyon jól szerepelne, nem szeretnék mellé nyúlni, néhány évre vennénk
Köszönöm az időtöket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Metal Gear Solid
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest