Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bati1989
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem az alábbi kit-et:
https://studioeszkozok.hu/puluz-4-az-1-ben-vlogger-szett-video-rig-mobiltelefonhoz-mikrofonnal-led-vilagitassal-1598
Telefon amivel használtam (volna): Huawei P9 Lite, OS: Android 10
Szeretném leszögezni nem vagyok a témakör szakértője. Kipróbáláskor tapasztaltam, hogy a mikrofon része nem funkcionál. Nekem gyanús, hogy nem hardveres baja van, hanem velem van a baj. Próbáltam a gyári kamera és hangrögzítő appban, illetve egy Open Camera nevű appban. Majd utána Google-t hívtam segítségül, ahol idegen nyelvű fórumokon azt olvastam, hogy Androidon bizonyos eszközök csak, egy trs/trrs átalakítóval működnek viszont amíg nem vagyok benne biztos, hogy nekem arra van szükségem feleslegesen nem akarok rá beruházni.
Tudnátok segíteni, hogy szükségem lesz az átalakítóra vagy a én nem csinálok valamit jól?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Nikon DSLR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest