Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bati1989
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem az alábbi kit-et:
https://studioeszkozok.hu/puluz-4-az-1-ben-vlogger-szett-video-rig-mobiltelefonhoz-mikrofonnal-led-vilagitassal-1598
Telefon amivel használtam (volna): Huawei P9 Lite, OS: Android 10
Szeretném leszögezni nem vagyok a témakör szakértője. Kipróbáláskor tapasztaltam, hogy a mikrofon része nem funkcionál. Nekem gyanús, hogy nem hardveres baja van, hanem velem van a baj. Próbáltam a gyári kamera és hangrögzítő appban, illetve egy Open Camera nevű appban. Majd utána Google-t hívtam segítségül, ahol idegen nyelvű fórumokon azt olvastam, hogy Androidon bizonyos eszközök csak, egy trs/trrs átalakítóval működnek viszont amíg nem vagyok benne biztos, hogy nekem arra van szükségem feleslegesen nem akarok rá beruházni.
Tudnátok segíteni, hogy szükségem lesz az átalakítóra vagy a én nem csinálok valamit jól?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest