- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
fúh,
1) szerintem neked egy USB-s, kapszulás mikrofon megoldaná a problémád így első körben.
Van valami oka, hogy nem olyat vettél?
Pl. ez 6300 forint, raktáron van és van vele jó tapasztalat már. nem is kell hozzá semmi plusz cucc.2) közben láttam a többi hsz-t is.
Vészmegoldásnak mindig ott a telefon és a headset amúgy, ha tudsz mobilról csatlakozni az online felülethez ahol előadást kellene tartanod.
Ne USB-s vackot próbálj, ha nem akarsz 40 ezret költeni, akkor is van jó megoldás. Melyik rendelted meg azok közül amiket ajánlottam? -
Kobe
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
Realteknek legendasan szar a noise cancellationje, artifactol, eldobja a jelet. valoszinuleg emiatt olvad le nalad is ha gepelsz is kozbe, tul sok a hatterzaj es nem birkozik meg vele az algoritmus.
Azt nem teljesen ertem hogy normal meretu kardioid mikrofonbol miert pont jackes valtozatra esett a valasztas, de velhetoen a legrosszabb de legalabbis eleg rossz dontes volt.
Egy kardioid 48V on uzemel rendesen, jacken meg kap 5V-t, tobbek kozott ezert is lehet kvahalk. Innen mar csak a szoftveres dB boost marad a driverben, windowsban, vagy tokig csavarni a gaint, de a mediateken ilyesmi nimcs, igy marad a szoftveres (baromira fog torzitani ha +10 dB nel tobb boostot adsz neki)Mi a cel a mikrodonnal, mit szeretnel csinalni vele?
En visszakuldenem mindegyiket, ha lehet es 0 rol fognek neki, megmondom oszinten....
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest