- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy mikrofont vásárolni Discordhoz és Gaminghez. Nincs szükségem stúdió minőségre, annyi az elvárásom, hogy tiszta legyen a hangom. A nappaliban fogom használni.
Hyperx SoloCast, SuperLux e205 és egy olcsó Yenkee 1040est találtam az elvárásaimnak megfelelőnek. Jah igen, szeretném, ha a klaviatúra nem hallatszana be a mikrofonba játék közben.
Illetve jó lenne, ha a mikrofonba tudnám a fejhallgatót dugni és nem a gépbe. De mivel ez kényelmi funkció lenne nekem, így nem kizáró ok, ha az eszköz ezt nem tudja.
Szóval örülnék, ha valahogy a 3 eszköz közül ajánlanátok 1-et, de ha van jobb, akkor más mikrofont is szívesen veszek. Az ár maximum 20k legyen.Illetve erősítsétek meg, de jól értem, hogy a mikrofonokon található jack csatlakozó, az ugyanúgy továbbít minden hangot a számítógép felől, mintha a gépbe dugták volna?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest