- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy mikrofont vásárolni Discordhoz és Gaminghez. Nincs szükségem stúdió minőségre, annyi az elvárásom, hogy tiszta legyen a hangom. A nappaliban fogom használni.
Hyperx SoloCast, SuperLux e205 és egy olcsó Yenkee 1040est találtam az elvárásaimnak megfelelőnek. Jah igen, szeretném, ha a klaviatúra nem hallatszana be a mikrofonba játék közben.
Illetve jó lenne, ha a mikrofonba tudnám a fejhallgatót dugni és nem a gépbe. De mivel ez kényelmi funkció lenne nekem, így nem kizáró ok, ha az eszköz ezt nem tudja.
Szóval örülnék, ha valahogy a 3 eszköz közül ajánlanátok 1-et, de ha van jobb, akkor más mikrofont is szívesen veszek. Az ár maximum 20k legyen.Illetve erősítsétek meg, de jól értem, hogy a mikrofonokon található jack csatlakozó, az ugyanúgy továbbít minden hangot a számítógép felől, mintha a gépbe dugták volna?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest