Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- ASUS blog: kompakt vízhűtések kijelzővel
- Hővezető paszták
- Steam Deck
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Video narráláshoz keresek mikrofont relatíve low-budget kategóriában, de nem tudom milyen irányban lenne érdemes nézelődnöm, ebben kérném a segítségeteket.
Amit tudok, hogy mindenképp kardioid karakterisztika kéne. Elég hangos a laptopom, és bár használnék majd RTX Voice-t zajszűréshez, jó lenne ha minél kevesebbet venne fel a hangjából a mikrofon.
Dinamikus vonalon például a Samson Q2U és Maono HD300T az, amit sok helyen ajánlanak, ezekben az tetszik, hogy USB-vel közvetlenül a gépre is csatlakoztathatók. Hátrányuk, hogy kéne hozzájuk állvány, emiatt helyigényesek, illetve ügyelni kellene rá, hogy végig megfelelően közelről beszéljek bele.
Amik szimpatikusabbak lennének, azok a szintén dinamikus fejmikrofonok. IMG Stage Line HM-30 és Audio-Technica PRO 8 HEX azok, amik árban beleférnek, nagyon maximum Shure WH20-XLR.
Viszont ezekről nem sok tesztet találtam, nem tudom az előzőekhez képest milyenek lennének hangminőség és háttérzaj tekintetében. Illetve jól értelmezem ezen video alapján, hogy dinamikus mikrofon lévén elég lenne egy usb átalakító a csatlakoztatásukhoz, vagy kéne valami interfész is?
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...Harmadik opció: kondenzátor fejmikrofon Shure PGA31-TQG, vagy csiptetős BOYA BY-M4C, de gondolom ezek több háttérzajt vennének fel, mint a dinamikusak.
Ti mit ajánlanátok? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...