Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Video narráláshoz keresek mikrofont relatíve low-budget kategóriában, de nem tudom milyen irányban lenne érdemes nézelődnöm, ebben kérném a segítségeteket.
Amit tudok, hogy mindenképp kardioid karakterisztika kéne. Elég hangos a laptopom, és bár használnék majd RTX Voice-t zajszűréshez, jó lenne ha minél kevesebbet venne fel a hangjából a mikrofon.
Dinamikus vonalon például a Samson Q2U és Maono HD300T az, amit sok helyen ajánlanak, ezekben az tetszik, hogy USB-vel közvetlenül a gépre is csatlakoztathatók. Hátrányuk, hogy kéne hozzájuk állvány, emiatt helyigényesek, illetve ügyelni kellene rá, hogy végig megfelelően közelről beszéljek bele.
Amik szimpatikusabbak lennének, azok a szintén dinamikus fejmikrofonok. IMG Stage Line HM-30 és Audio-Technica PRO 8 HEX azok, amik árban beleférnek, nagyon maximum Shure WH20-XLR.
Viszont ezekről nem sok tesztet találtam, nem tudom az előzőekhez képest milyenek lennének hangminőség és háttérzaj tekintetében. Illetve jól értelmezem ezen video alapján, hogy dinamikus mikrofon lévén elég lenne egy usb átalakító a csatlakoztatásukhoz, vagy kéne valami interfész is?Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...
Harmadik opció: kondenzátor fejmikrofon Shure PGA31-TQG, vagy csiptetős BOYA BY-M4C, de gondolom ezek több háttérzajt vennének fel, mint a dinamikusak.
Ti mit ajánlanátok? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest