Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Video narráláshoz keresek mikrofont relatíve low-budget kategóriában, de nem tudom milyen irányban lenne érdemes nézelődnöm, ebben kérném a segítségeteket.
Amit tudok, hogy mindenképp kardioid karakterisztika kéne. Elég hangos a laptopom, és bár használnék majd RTX Voice-t zajszűréshez, jó lenne ha minél kevesebbet venne fel a hangjából a mikrofon.
Dinamikus vonalon például a Samson Q2U és Maono HD300T az, amit sok helyen ajánlanak, ezekben az tetszik, hogy USB-vel közvetlenül a gépre is csatlakoztathatók. Hátrányuk, hogy kéne hozzájuk állvány, emiatt helyigényesek, illetve ügyelni kellene rá, hogy végig megfelelően közelről beszéljek bele.
Amik szimpatikusabbak lennének, azok a szintén dinamikus fejmikrofonok. IMG Stage Line HM-30 és Audio-Technica PRO 8 HEX azok, amik árban beleférnek, nagyon maximum Shure WH20-XLR.
Viszont ezekről nem sok tesztet találtam, nem tudom az előzőekhez képest milyenek lennének hangminőség és háttérzaj tekintetében. Illetve jól értelmezem ezen video alapján, hogy dinamikus mikrofon lévén elég lenne egy usb átalakító a csatlakoztatásukhoz, vagy kéne valami interfész is?
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...Harmadik opció: kondenzátor fejmikrofon Shure PGA31-TQG, vagy csiptetős BOYA BY-M4C, de gondolom ezek több háttérzajt vennének fel, mint a dinamikusak.
Ti mit ajánlanátok? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...