Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Én meg az electro world-öt tudom ajánlani, szoktak jó kis akciók lenni. Én electroluxot vettem anno, vagy 13ért, pedig digitális meg minden jól. :)
27-től DeLonghi van akcióban 14990ért. -
eziskamu
addikt
Köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat! A garanciára visszatérve, több adás is szólt arról a Kosuth rádióban, hogy nov 22-től nem kötelező garanciát adni a 10ezer forint alatti értékű termékekre. NEM a szavatosságot hanem a GARANCIÁT alias JÓTÁLÁST változtatták meg.
-
MaUser
addikt
A jótállás csökkenése egy évre nem olyan nagy baj, mert az csak azt jelenti, hogy egy évig kell az eladónak bizonyítania, hogy a vevő tette tönkre a terméket. De nem lepne meg ha a tv-ben összekeverték volna a jótállást és a szavatosságot. Szóval lehet, hogy a szavatosság nő két évre, de a jótállás csak egy év lesz. Szvsz Csabika25 ebben a témában jól otthon van, őt kéne megkérdezni, mert sajnos az én jogi ismereteim már elég régiek és nem túl alaposak.
-
Papa-Georgo
senior tag
Sztem az LG elég jó!
Bemész Metroba és megnézed, ott sztem van pár jó 20k körül.
VAgy vmi netes hírdetés ott is vannak jó, mármint nem használtra gondolok, hanme ilyen netes áruházak!
Nekünk amúgy egy Samsung van, ősrégi és nem fogjátok kitalálni honnan???
Még (remélem jól írom) Reader's Digest -el nyertük !!!! :C -
Szaky
tag
Hi!
Samsung 14990 Ft, ilyet vettunk egy hete.... meg muxik... :) -
eziskamu
addikt
Tényleg! Most hogy változott a törvény és már nem kötelező a garancia a 10 ezer forint alatti árú cuccokra vajon ezekre a mahaolcsó sütőkre is megszűnik a garancia?
-
eziskamu
addikt
Félve indítom-e topicot mert még lehurrognak, de akkor is megkérdezem: Melyik mikrosütő a jó 20 ezer forint alatt? Az se baj ha grilles. Már készülődnék eleőre a karácsonyra. Köszönöm!
Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- TOPPING TCX1 - Szimmetrikus XLR jelkábel - 25cm
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest