Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
zárva
-
twike
csendes tag
A haverok még nállam is hulyébbek. Amikor montam nekik azonnal azt kérdezték hogy milyen proci lessz benne. Én egy pentium 2,4-*esre szavazok. És kössz a tanácsokat!
-
VladimirR
nagyúr
amd teren: Bővebben: link
intel teren: Bővebben: link
aki meg lenez az alacsonyabb orajel miatt, azt kopd arcon es tobbet ne allj szoba vele
Gambit: ez a lessie nagyon ismeros - honnan valo? (jah es kabbe)
gLes: ha beirna a keresobe, hogy ''milyen konfigot'', akkor imho felrobbana a ph szervere a tulterheltsegtol
[Szerkesztve] -
twike
csendes tag
Bocsánat ,hogy nem a témába vág, de már elég késő van és holnap reggel megyek gépet venni. Én egy egyszerű mezei felhasználó vagyok és nem tudom elsönteni milyen gépet vegyek. 160000ezerre gondoltam monitor nélkül főleg játékra használnám dvd íróval. Láttam hogy sokan nem rajonganak a celeronért.
Nekem Már azért is azért kéne egy celeron 2,8-as hogya haverok ne nézzenek le.
Egyáltalán az órajel olyan fontos? -
VladimirR
nagyúr
ebben nem tudok segiteni, mert nem ismerem az alaplapod (amit az nf7-es cikkben lattal, az a softmenu ugy tudom abit jellegzetesseg, mas gyartok lapjainal mashogy nez ki a dolog), ellenben itt tudsz erdeklodni ---> Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
szivesen -
flogidcpp
tag
sziasztok!
Mivel még elég kezdő vagyok tuningtémában, ezért egy kérdésem lenne:
mikor kell emelni a chipset feszültségét???
előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest