Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Származott valami kára neki belőle? Nem.
Oké hogy épít autót, oké hogy elutazik, x összeget rákölt, de ez még mindig csak hobbi.Én ha pálya autóznék akkor csak is az élvezetért csinálnám, nem az óra ellen mennék, mert fölösleges.Amúgy is 17km-en nem várhatja el senki hogy nem fog forgalomba kerülni, a Nord az ilyen. -
Yayoh
aktív tag
Na de nem mindegy hogy pályanapon milyen időt megy? Semmi tétje nincs az egésznek..Nagy kaland hogy nem tud tökéletes időt menni, rajta kívül senkit nem érdekel az ideje. Én az ilyet fel se engedném a pályára, ha valaki ilyen idegbeteg nem durván veszélyezteti más életét.
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Mostanában reggel 8-ra járok ,pont a legnagyobb forgalomban , és hihetetlen hogy mindennap van vagy 2 barom aki majdnem belém jön.. Ma is megyek, már bent voltam a körforgalomba ,amikor egy nő nézelődik, gondolkozik hogy elinduljon ,és amikor befért volna akkor nem indult amikor előtte voltam 5m-re meg elindult...Szerencsére széles volt a körforgalom meg amikor már a fél autó bent volt észhez kapott a nő és fékezett de ha nem kapom balra lehet belém jön...
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Ha már autópálya : [link]
Nem tudom az ilyen mit érdemelne..
-
Yayoh
aktív tag
Megoldotta...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest