Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Sipi16 #20666 üzenetére
Lehet belegondolni bármit, meg félremagyarázni. Ha azt láttam volna, hogy a villamos egyébként is lassan megy vagy az autós úgy közeledik a jobbra forduláshoz, hogy a villamosvezető inkább lassít, akkor azt írtam volna.
De az a vadparaszt fogta magát és belassított, csak és kizárólag addig, amíg ezzel akadályozta a forgalmat. Nincsenek mentő körülmények. -
jerry311
nagyúr
válasz
Sipi16 #20664 üzenetére
Kétségbe vonta valaki, hogy a villamosnak volt elsőbbsége? Nem.
Csupán azt a viselkedést helytelenítettem, hogy nem simán áthaladt a kereszteződésen, hanem mindezt csigalassúsággal tette. Nem akart senki sem elé kanyarodni vagy ilyesmi. Nem volt semmi megtévesztés, zavarás, stb. Az autós várta szépen a sorát, hogy bekanyarodjon. A villamosvezető meg úgy gondolta, hogy nagyon vicces lesz feltartani a forgalmat. Szarjon szöget! -
Avicularia
veterán
válasz
Sipi16 #19553 üzenetére
Pedig ez nem jellemző itt,de néha olyan dolgokat tudnak mellreszívni és villogni érte meg dudálni,hogy csak röhögni tudok rajtuk.
Múltkor bemegyek a kétsávos körforgalomba,persze levágom mivel sehol senki és kicsit kiegyenesítem az ívet a belső sáv igénybevételével.
Következő behajtónál ,mint ahol én bejöttem,jönne befelé egy barom és elkezd dudálni meg villogni,fogalmam sincs miért,neki elsőbbséget kell adnia.
Biztos önkéntesrendőrnek képzeli magát
Biztos nem tetszett neki a magyar rendszámAmitől kiakadok ,az a körforgalomba behajtáskor a balra indexelés
-
fekeandras
őstag
válasz
Sipi16 #19375 üzenetére
99%, hogy a motornak semmi baja nem lett. A lökhárítótól a motorig van vagy 90cm (de a hűtőig is fél méter). Előtte alul egy vaskos keresztmerevítő. Az elejét kell kihúzatni és a lenullázott alkatrészeket cserélni. Azt hiszem ennek sima alu+műanyag az eleje de ez nem biztos.
-
SpeedR
őstag
válasz
Sipi16 #19373 üzenetére
Elég nagy balék a viperes, de kicsit a kamionos is hibás, mert mi a faxért megy végig a belső sávban egy 3 sávos úton? A viperes pedig megtanulta, hogy jobbról nem előzünk. Beláthatatlan részen meg pláne nem.
Egyébként nem lett ez TK. Egy kis gittet rá és már mehet is tovább.
-
tibi666
senior tag
-
Nightmare
senior tag
válasz
Sipi16 #18141 üzenetére
Érdekes...bár az okát nem értem.
Ismerősöm autóján szoktam nézni a pillanatnyi fogyasztást, és igen meglepő, hogy gyorsításkor mennyi benzin megy a hengerekbe.
2-esbe, 5000körül majdnem 20 litert mutatott...
De tényleg meglepő, hogy óvatosabb lábbal sok benzint lehet spórolni...
-
Nightmare
senior tag
válasz
Sipi16 #18139 üzenetére
Öszinte leszek...kinőttem már ebből a dologból. Nekem fontosabb, hogy eljussak A-ból B-be, a lehető legkevesebb üzemanyaggal. Mondjuk egy 50 lovas suzukival nemigen lehet száguldozni.
Bár abban is meg lehet halni.
El akartam adni, de így megfontolom a dolgot...Mindig a legnagyobb sebességben 1800-2000 fordulat között fogyaszt a legjobban az autó. Jah, van úgy ha a forgalom engedi, hogy 40-el négyesben vánszorgok, aztán 50 körül 5-be rakom hadd guruljon.
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Sipi16 #18001 üzenetére
Nekem is az átlagnál rövidebb hajam van (bár nem kopasz) és nem vagyok kicsi sem.
Valamint a kormányzár nemcsak lopás megnehezítésére jó.zsolt1129
Most nem arra gondoltam, hogy lelépett, hanem, hogy nem engedte el a mentőt és ráadásul még elé is kanyarodott, index nélkül... -
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sipi16 #17624 üzenetére
ismerős helyzet... hét végén mentünk asszony szüleihez... van egy balkanyar, ahol szemből egy földút jön, stoptáblával meg mindennel... és jobbra is alacsonyabb rendű (egyirányú) út van... a kanyarodó forgalom a jelentős inkább a város felé is meg vissza... hétvégén mentünk és előttünk is haladt egy kocsi, aki szabályosan kanyarodott (...volna), szemből meg a stoptábla ellenére valami hülye p*csa a kis furgonjával áthajtott előtte, hogy az előttünk haladó majdnem oldalbakapta... és még a csaj vágott hülye fejet, hogy: "mit képzel ez a barom?"
ennél már csak az volt jobb, amikor magasabb rendű úton haladtunk a város felé az irinyi úton (aki jártas kecskeméten, az tudja, hogy ott 2oldalt parkolnak a kocsik, elég szűkös a hely alapból), szemből jött a csuklós busz, nekünk jobbról meg nagyon ki szeretett volna kanyarodni valami paraszt... elnézett felénk, aztán a másik irányba és nem mozdult... néhány méterre voltunk tőle meg a busz is csak közeledett... a paraszt meg kijött elénk... munkatársamnak rendesen bele kellett lépnie a fékbe és így is centiken múlott, hogy nem kaptuk telibe a kocsi hátulját... ha így lett volna, akkor a busz adta volna neki/nekünk a másikatüvöltött rendesen utána munkatársam... mondta, hogy ha összetöri a fickó miatt a kocsit, akkor a fickónak tuti h szétveri a fejét...
-
szasanyi
félisten
válasz
Sipi16 #17624 üzenetére
Mert sok gk. vezető olyan, mint Rejtő Jenő egyik főhőse Fülig Jimmy... aki saját bevallása szerint csak vezetni tud, a képrejtvényekhez nem ért. De amúgy vezetni sem tud. Nálunk is csak azért nincs több baleset, mert az idióta, felelőtlen vezetőket elég sokszor sikerül elkerülnie a magát és/vagy autóját féltő, körültekintőbb vezetőknek.
tomcsi23: ez az amit már korábban én is említettem. Az egy dolog (igaz, már ez is szomorú), hogy a közlekedési kultúránk csak távoli ismeretségben van az udvariassággal, előzékenységgel... de az katasztrófa, hogy az ember nem számíthat arra sem ami jár: egyértelmű közlekedési szabály, közlekedési jelzőtábla/jelzőlámpa által biztosított elsőbbségi jogra. Hogy lehet így - egyre többen - közlekedni? Hát nem biztonságosan az tuti.
-
Kevo
tag
válasz
Sipi16 #16038 üzenetére
Itt feltétel, hogy megfelelj a jeges úton is... - ott kellhet is, mert a viszonyok ezt megkövetelik, de a lényeg, hogy ők már felismerték, hogy a baleseteket megelőzni kell, nem pedig tétlenül szemléni és mutogatni. Lehet, hogy kicsit radikálisak az elgondolásaim a közlekedést illetően, de én pl. bevezetném az alkalmassági tesztvezetést 60 év felett a jogosítvány meghosszabbítása előtt, ideje lenne megreformálni a KRESZ-t is, kigyomláni a sok idejétmúlt szabályt, elősegíteni a motoros közlekedeést, mert szépen gyarapszik a motorosok száma, bicikliutakat építeni, rábírni a rendőröket, hogy segítség a közlekedőket, ne csak bírságoljanak (tisztelet a kivételnek). Ha ezeket elérnénk, én már ennyitől is boldogabb lennék
-
nesa
veterán
válasz
Sipi16 #10684 üzenetére
En is ezt mondtam
Tovabbiakban nemakarok vitazni azon hogy mennyire vagyok toppon mikor vezetni kell tobb mint 10 eve vezetek 300k KM kornyeken tartok 1 horpadasom volt
altam es belem tolatott 1 banya akinek valami csigolya szarsaga volt es nemtudta forgatni a nyakat... mondam neki akkor faszank vezet ha nemtud... 1 gyereken atment volna siman ha epp az al ott.
-
nesa
veterán
válasz
Sipi16 #10642 üzenetére
Epp Hoba no meg a fekut leginkabb ABS eseteben.
Megneznel hoban jegen
most johelyen kopogtattal be azthiszem
mivel hegyen lakom olyan reszen ahol NULLA mondom NULLA a hoeltakaritas(es nem kispalyas az ut felfele) a telen altalaban en toltam le a kocsi elejevel a havat meg volt hogy felfele is
ami ugye idovel megolvad aztan lefagy... de en minden nap jartam dolgozni kocsival.
Amugy tukor jegen tok mind1 hogy milyen elektronika van a vasba ugyis ara megy amere akar... csak a szogesgumi a megoldas... meg szerencse hogy ritkan alakul ki tiszta tukor jeg az utakon (altalaban csak onos esso hatasara) egyeb esetben piszkos a jeg ami azert autozhato.Es ujabb vitara adhat okot hogy miert tudok le fel kozlekedni mikor masok elakdnak ,azert mert nem 215/xx gumikat hasznalok telen hanem 155/80 mivel telen a keskeny gumi a jo, de ezen mar nemakarok vitazni en lakok hegyvideken ahol nem takaritanak.
Ja es a telen van hely-ter a sajat onkepzo treningre ugy hogy senkit nem veszelyeztetek.
-
Declare
őstag
válasz
Sipi16 #10642 üzenetére
Ez mondjuk érdekes, hisz ha valahol igazán megnöveli a fékutat az abs az a jeges út, ott nincs sok értelme.
De pont ma hallottam a tv ben reggel, hogy az unio a légzsák és az abs mellett kötelezővé akarja tenni az ESP t, a gumiabroncs légnyomás ellenőrző rendszert és talán a kipörgésgátlót (ez utóbbiban nem vagyok biztos). Persze az importőrök kézzel lábbal kalimpálnak ellene, mert ugye ez így megdobja a kis kategóriás kocsik árát is legalább 200 ezerrel és ez nem épp egy nyerő dolog. De ennek ellenére én tapsolok és igazat adok nekik, remélem megteszik ezt a lépést.
Ha összeszámolnánk hogy nagyvalószínűséggel hány balesetet lehetett volna megelőzni eddig ha bent vannak a kütyük minden kocsiba, azt hiszem elkerekedne pár ember szája (legyen az vezetni nem tudó és magát vezetni tudónak mondó ember)Nesa: Az ABS előnye nem ott jön ki hogy kimész a szép nyári napsütésben egy elhagyatott útra, meghúzol egy vonalat, gyorsítasz pl 100ra és leméred hogy hány m alatt állsz meg........erre próbáltam példát mondani is tegnap....de látom hiába...ha vészhelyzetbe kerülsz az abs nélkülivel 5m t tolod az eléd kerülő akadályt, az abs essel 8m t tolnád, de nem fogod, mert ki tudod vészfékezés közben kerülni.......de mind1 hagyjuk, szar az abs, a sok buta ember elektronikája, amivel megnő 2-3m el a fékutad és lehet hogy pont emiatt nekimész a szembejövőnek....
-
nesa
veterán
válasz
Sipi16 #10638 üzenetére
Sajna nagyon szivatott mar meg az ABS es ezert nemfeltetlen szimpatizalok vele volt mar miatta problelmam sajana, kicsit se szamitottam ra hogy anyival megno a fekut amenyivel mindezt tette
nem hittem el utanna leteszteltuk es az ABS nelkuli kocsimal hamarabb megtudtam alni ugyan ott ugyanakora sebesegnel +3m nagyon sok .
Es korabban nemhiszem hogy szidtam volna csak aztmondtam hogy aki tud vezetni nemfeltetlen szukseges.
De szerintem kar ezen vitazni ma mar ugyis talan alapferszereles resze a mini autoknal is. -
amol
addikt
válasz
Sipi16 #10377 üzenetére
Mindenesetre érdekes. Múltkor az orrom előtt kellett egy tyúknak felkapatnia a járdaszigetre pedig a nagy parkoló szinte üres volt, gondolom járásképtelen volt. A fényképen szereplő részen mindig állnak autók végig (nem csak a táblánál), 60%-uk szemben a menetriánnyal. Úgy forgolódnak a záróvonalon mintha nem is lenne.
Pár hete megvágtak egy ilyen megállni tilosban szemből parkolót és tőlem kérdezte hogy nem láttam-e őket hátha el tudja egyengetni. Nem értette miért büntették meg, merthogy az ő irányából nem volt tábla és különben is, nem úgy van hogy a tábla 5m-es körzetén kívül nem lehet?
Felhomályosítottam a dolgokról, szinte csodálkozott hogy ilyenek is vannak. -
brd
nagyúr
Az rendben, csak arra próbáltam utalni, hogy a jelen helyzetben ez nem érdekes, mert a viccben az szerepel, hogy egyes fokozatban nyomta végig a távot. Vagyis arra utalnak, hogy magas fordulaton járt a motor és ezért égett le. Ahhoz, hogy a cikkben leírt okból égjen le egy motor, nem egy lecsúszott benyacső kell. Szövegértésből jeles, oda is.
-
Integra
titán
ha azt mondom, hogy az én autóm szigorúan bp határain belül, városi forgalomban eszik 10 litert? egy autó, ami közel 9 éves már? ha így nézed, akkor meg vérciki, szóval minden relatív
apám 1.6os gépe városban 7-7.5 liter klímával (sohc 116le).. anyám 1.4-es gépe (sohc 90le) 8. télen nyáron, városon kívül meg le se merem írni. 1050 kg-os autók.
öcsém 92-es esi-je (126le), amelyik utcán fagy télen, az is 9 literrel jár el. szintén csak városban. -
Bash
őstag
Rosszul van kialakítva a parkolóhely, alapvetően így kellene kinéznie. Nem feltétlenül a sofőr a hibás ebben a helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest