- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Voidwalker
üzenetére
A Milyen program, ami .......? című topic pont az ilyen kérdések számára nyílt annak idején.
Ezt zártam.
-
Voidwalker
csendes tag
Helló mindenkinek!
Szóval, vettem egy Miditech Phonoface USB nevű készüléket. Jól működött, de a hozzá kapott Magix Music Cleaning Lab 2007 Deluxe program csak 45 napig volt használható. Felhívtam a boltot, azt mondták, hogy ebben nem tudnak segíteni, mindenkinek magának kell találnia valamilyen programot, amivel ez a kütyü megy, vagy pedig kicsengetni 40 dolcsit a Cleaning Lab full verziójára (azt nem akarom).
A kérdés tehát: mivel lehet ezt működtetni? Bakelit lemezeket szeretnék digitalizálni vele, tehát amire szükségem van az az, hogy a zenét átvegye és darabolni lehessen számok szerint.
Előre is köszi a segítséget!
(Ja és bocsánat ha rossz topikba írtam, még új vagyok errefelé)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest