Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
En vettem meg FLx kollega Surface 2 + touch type 2 kombojat, ugyhogy beleptem a tulajok soraba. Par gyors eszrevetel.A hardver nagyon igenyes, jo a fogasa, ergonomiailag jol kitalaltak. Nekem nagyon tetszik, hogy nincs benne aktiv hutes, mozgo alkatresz, illetve melegedes. A touch type 2 keyboardon siman tudok ugyanolyan gyorsan gepelni, mint a regi notimon (zenbook). A kijelzo szinten nagyon jo. Ha valakinek Office kell csak a munkajahoz, szerintem ki tud valtani egy notit. A majdnem desktop browser is szuper, olyan dolog amit eddig nem tapasztaltam arm procis tableteken.
Most pedig kovetkezzenek a problemas dolgok.
Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.A masik problema, hogy szoktam kisebb fagyasokat tapasztalni, amit az asztali windows nem produkal. A browser hajlamos lefagyni, ugy hogy csak a task kilovese segit, illetve a multi-tasking kozben is akadnak ilyenek.
Egyelore ennyi... ha valakinek van tippje a video stream problemara, azt szivesen vennem. Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.