Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én már marha szívesen kipróbálnám, ha visszajönne a gariztatásból
. Nyomtatókból gondolom az elterjedtebb készülékeket kezeli, amikhez alapból van támogatás Win 8-ban? A 8.1 is igen jónak tűnik, én nagyon bizakodom. Még egy új Dell tablet beszerzésén gondolkodom (Pro 8), kíváncsi vagyok mit tud az új Atommal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Star Trek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Kávépörkölés
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nyomtatókból gondolom az elterjedtebb készülékeket kezeli, amikhez alapból van támogatás Win 8-ban? A 8.1 is igen jónak tűnik, én nagyon bizakodom. Még egy új Dell tablet beszerzésén gondolkodom (Pro 8), kíváncsi vagyok mit tud az új Atommal szemben.