- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Esélytelen, úgyis az RT az antikrisztus. Persze használni egyikük sem használta, de nyilván jobban tudja. Már várom a 8.1-et, 1 hét Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.
Egyébként én is kedvet kaptam egy kis bemutató videóhoz, majd ha lesz időm lehet összedobok egyet. Egyik kedvenc feature-öm, amikor böngészés közben simán váltok tracket, mert ott van 1/3-ad képernyőn a zenelejátszó, vagy éppen a számológép, vagy a fordító stb. Hihetetlen jól kihasználható az osztott képernyő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Ipad pro 11 2. generáció 512 gb WIFI + Cellura Magic Keyboard Apple pencil
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB SM-X710N Graphite még 2 év garanciával
- Ipad Air 4.gen 10.9 olcsón
- VADONATÚJ BONTATLAN M2 12.9 ! iPad Pro 6.generációs 512GB Wifi Space Gray 1év Apple gari
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -