- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Esélytelen, úgyis az RT az antikrisztus. Persze használni egyikük sem használta, de nyilván jobban tudja. Már várom a 8.1-et, 1 hét
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.Egyébként én is kedvet kaptam egy kis bemutató videóhoz, majd ha lesz időm lehet összedobok egyet. Egyik kedvenc feature-öm, amikor böngészés közben simán váltok tracket, mert ott van 1/3-ad képernyőn a zenelejátszó, vagy éppen a számológép, vagy a fordító stb. Hihetetlen jól kihasználható az osztott képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Zsandár fórumtársnak vasárnapig jegelve. Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.