Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Esélytelen, úgyis az RT az antikrisztus. Persze használni egyikük sem használta, de nyilván jobban tudja. Már várom a 8.1-et, 1 hét
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.Egyébként én is kedvet kaptam egy kis bemutató videóhoz, majd ha lesz időm lehet összedobok egyet. Egyik kedvenc feature-öm, amikor böngészés közben simán váltok tracket, mert ott van 1/3-ad képernyőn a zenelejátszó, vagy éppen a számológép, vagy a fordító stb. Hihetetlen jól kihasználható az osztott képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.