Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
üzenetére
No,megnéztem mégegyszer Win 7 HOME-x64 verzión,azt tudom mondani továbbra is,talán az a legjobb szó rá hogy nem lesz teljes értékű a csoportházirend,így utólag telepítve.Ott ahol a videóban neked,a felügyeleti sablonk--windows összetevők rész van,ott a home verzióban csak 15 féle lehetőség van,és sajnos a defender nincs közte,és tengernyi más lehetőség sem,túlnyomó részt angolul jelenik meg majdnem minden,de ha ott lenne megtaláltam volna és be is állítgattam volna,egyenként átnéztem minden sort sehol nincs a defender.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezért is kell az Edge használata mellé:
https://support.microsoft.com/en-ie/help/4013218/windows-10-app-browser-control-in-windows-defender
App and browser control in Windows Defender
The settings on the App & browser control page let you:
Block unrecognized apps, files, malicious sites, downloads, and web content.
Set up warnings for unrecognized apps, files, malicious sites, downloads, and web content.
Turn off blocking and warnings altogether.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen házat vegyek?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest