Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Közben végigrágtam magam a group policy-ben a beállításokon, megnéztem mi mit jelent, sok hasznos funkció be van kapcsolva, nem is nyúltam hozzá (csak a mail és removable disc ellenőrzést kapcsoltam be), valamint a karanténban, hogy pár nap után automatikusan törölje, ami ott van.
Nos, ami a MAPS és MpEngine belllításait illeti (érdekes módon nekem a group policy nem magyarul, hanem angolul jelenik meg, így használnom kellett a google fordítót, de nagyjából értem, miről van szó), az alábbi módon állítottam be:
MAPS:
1. Configure the "block at first sight" feature - enabled
2. Join MS MAPS - Advanced MAPS (Win10 alatt a Basic maps már nem érhető, ezen beállítást automatikusan advanced-re emeli)
3. Configure local setting override for reporting to MS MAPS - Not configured (ezen beállításon hagyva ha jól értettem, a group policyben lévő beállítás elsőbbséget élvez)
4. Send file samples when further analysis is required - Send safe samples (always prompt-ra állítva ez nem aktiválódik)MpEngine:
1. Configure extended cloud check - enabled (specify the extended cloud check time in seconds - 50 - vagyis így max 60s)
2. Select cloud protection level - nos, ezt nem tudom, be kell kapcsolni, hogy a MAPS és az MpEngine rendesen működjön, ha igen - enabled - és azon belül a default protection-t nem engedi, csak a high protection level-t (ez esetben megnőhet a hamis riasztások száma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Xbox tulajok OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest