Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Közben végigrágtam magam a group policy-ben a beállításokon, megnéztem mi mit jelent, sok hasznos funkció be van kapcsolva, nem is nyúltam hozzá (csak a mail és removable disc ellenőrzést kapcsoltam be), valamint a karanténban, hogy pár nap után automatikusan törölje, ami ott van.
Nos, ami a MAPS és MpEngine belllításait illeti (érdekes módon nekem a group policy nem magyarul, hanem angolul jelenik meg, így használnom kellett a google fordítót, de nagyjából értem, miről van szó), az alábbi módon állítottam be:
MAPS:
1. Configure the "block at first sight" feature - enabled
2. Join MS MAPS - Advanced MAPS (Win10 alatt a Basic maps már nem érhető, ezen beállítást automatikusan advanced-re emeli)
3. Configure local setting override for reporting to MS MAPS - Not configured (ezen beállításon hagyva ha jól értettem, a group policyben lévő beállítás elsőbbséget élvez)
4. Send file samples when further analysis is required - Send safe samples (always prompt-ra állítva ez nem aktiválódik)MpEngine:
1. Configure extended cloud check - enabled (specify the extended cloud check time in seconds - 50 - vagyis így max 60s)
2. Select cloud protection level - nos, ezt nem tudom, be kell kapcsolni, hogy a MAPS és az MpEngine rendesen működjön, ha igen - enabled - és azon belül a default protection-t nem engedi, csak a high protection level-t (ez esetben megnőhet a hamis riasztások száma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest