Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Lassú Víz #99606 üzenetére
Van reális esélye annak, hogy évekkel ezelőtti raw-okat előveszel szerkesztgetni?
Néhányat, amik jól sikerültek (#99604peppe79) még csak-csak, de terrás mennyiségben?!
#99605peppe79
Én is a winyókban hiszek. A felhőtárhely nem az én tulajdonom, nem az én birtokomban van a hardver... tehát nem biztonságos. Egyszer azt mondják, bocs nem férhetsz hozzá/sérült a biztonsági másolattal együtt/meghekkeltek...stb és csácsumi.
Viszont a harmadik winyó nem itthon van.hogy on is legyek már egy picit, ma csattogtattam az Em10 mk2 vázat, oly 12-45 és pana 45-150 társaságában.
Csemete egész ügyes síelésben (ebben már most túltett rajtam ) és nem kíméltem a zárat. Nagyon jó ez a rendszer. Egy kis szütyőben elfért minden.
Ahogy nézem a pana obi kissé poros már belülről, de hát mit tehetnék, szuszog és nincs tömítve, mint egy pro. Ezért is várnám már azt az oly 40-150-et, csak az árától félek....de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest