Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Lassú Víz #99606 üzenetére
Van reális esélye annak, hogy évekkel ezelőtti raw-okat előveszel szerkesztgetni?
Néhányat, amik jól sikerültek (#99604peppe79) még csak-csak, de terrás mennyiségben?!
#99605peppe79
Én is a winyókban hiszek. A felhőtárhely nem az én tulajdonom, nem az én birtokomban van a hardver... tehát nem biztonságos. Egyszer azt mondják, bocs nem férhetsz hozzá/sérült a biztonsági másolattal együtt/meghekkeltek...stb és csácsumi.
Viszont a harmadik winyó nem itthon van.hogy on is legyek már egy picit, ma csattogtattam az Em10 mk2 vázat, oly 12-45 és pana 45-150 társaságában.
Csemete egész ügyes síelésben (ebben már most túltett rajtam) és nem kíméltem a zárat. Nagyon jó ez a rendszer. Egy kis szütyőben elfért minden.
Ahogy nézem a pana obi kissé poros már belülről, de hát mit tehetnék, szuszog és nincs tömítve, mint egy pro. Ezért is várnám már azt az oly 40-150-et, csak az árától félek....de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest