- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Stauffenberg #92864 üzenetére
Ezért ez ennyire nem egyszerű. Ha veszel egy esőálló cuccot, akkor általában meg szokták adni a vízállóság mértékét, és jellegét vagy órában, vagy víznyomásban (egyes amerikai gyártók nem, a perelhetőség miatt). Én is vittem már vissza a Decathlonba bakancsot, ami a kiírással ellentétben beázott, szó nélkül csengették vissza a pénzt a bevizsgálást követően. Az az én meglátásom a kérdésben, hogy amennyiben egy lényeges termékjellemzőről van szó, az igenis a garancia és a szavatosság hatálya alá tartozik (ezért írta bele itt a Panasonic, nem vállalnak garanciát semmire ezzel kapcsolatban). Ha viszont oda tartozik, akkor tudnom kell, hogy az adott felhasználás tekintetében mi az ami még rendesnek, és mi az ami már nem rendeltetésszerű használatnak minősül, ehhez viszont kell egy támpont agyártótól, amiből ki lehet indulni.
Abban tök igazad van, hogy az enyhe bonyodalom (köd, -10fok feletti hideg és szitáló eső) nem okozhat neki gondot, és ha ennek megfelelően kezeled, akkor nem lesz baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest