Hirdetés
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz jaanoo89 #87148 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem esem hasra a Canikon fejlesztésektől. El van csúszva az órájuk és én pedig öregszem, nincs már időm kivárni őket, mert szerintem az én életemben nem igen lépnek színre olyan géppel amire gondolsz Ne legyen igazam, a verseny jó!
Fujihoz: nem ismerem, fogalmam sincs a gépeikről viszont a sonyt meg tudom kérdezni a szomszédban és a barátaim egy részénél is.
Ami képben van: a6300 vagy a7II. A 6000-es a keresővel bukott, nem annyival drágább a 6300 amennyivel jobb a keresője...ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
Mirman
őstag
Szerintem hosszú távon az MFT egyetlen lehetősége ha meg többszörözik a jelenlegi fejlesztő gardajukat és minden hátrányt ami szenzor meretbol jön megpróbálnak szoftveresen ledolgozni. Bokeht remekül lehetne szimulálni (azokat a területeket amik már alapból valamennyire kívül esnek a fókusz síkon ), bizonyos zarido alatt gyors sorozat amiből atlagolva ki tudná vonni a zajt is jöhetne vagy valami hasonló . Mindenképpen olyan megoldásokat kellene villantani amit a többi gyártó nem tud kivitelezni a nagyobb szenzor miatt (fogyasztás , processzor használat ). A bokeh szimulálasnak kellene szerintem a legfőbb dolognak lennie hiszen ezért sír mindenki aki vált főként , nem a 1-2 FE zaj különbségert ami egy APSC - FF géppel van.
-
80hun
addikt
Hát a FF sony-ról sokmindet lehet monbdani de hogy kétes redszer azt nem. Kiváló objektívek és vázak.
Az el van cseszve a bajonettátmérő alatt nem tudom mit értesz, de van valami amiről nem hallotunk?
Az első generációs A7 és A7R-nél volt gond a bajonettel egy sima A7S bajonettel javítható volt és ha kérted gariban kicserélték. És ott sem az átmérő volt a gond.A Canikonra meg várhatsz még FF vonalon mert 4-5év lesz mire lesz hozzá normális natív obipark miután megjelenik a FF Milc vonal.
A helyedben én még nem várnék sokat a Canikotól FF milc vonalon, nehéz kezdés lesz és van némi hátrányuk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- E-book olvasók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Micro 4/3 Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3.5-5.6 Hibás ! !
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest