Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
a már kiszivárgott képek alapján azért elég szép, letisztult váz az e-m5-ii. az elektronikus első redőny tuti benne lesz (remélhetőleg végre full elektronikus zár is), én még bízom benne, hogy a vf-4 keresőt kapja és nem a vf-2-t. de ha mondjuk ez a kettő benne van, nekem már nem hiányozna semmi.
másik reményem, hogy az új 14-150 nem csak borításában különbözik az elődjétől, hanem optikailag is fűrészeltek rajta. nem hinném, de még reménykedem. akkor jöhetnének is kitben.
-
hegyimorc
senior tag
"Álmodjunk hát. Mi kéne az em5mk2-be?"
Lássuk, miért adnék pénzt?"SOKKAL jobb gombok, jobb fogás. Garantáltan nem kapjuk meg."
Igen (ha nem volna em5-öm, de mivel van, nem fizetnék rá csak a gombok miatt. Max gombokkal
)"Hajtogatható hátsó LCD. Garantáltan nem kapjuk meg."
Nem egyértelmű. Vannak előnyei a kihajthatónak és a dönthetőnek is. A legjobb lenne egy olyan kihajtható, amit ha csak dönteni szeretnék akkor nem muszáj ki is hajtani. Ilyet még nem láttam"Beépített kisvaku. Garantáltan nem kapjuk meg."
Nem. Tök mindegy, amilyen képnél kisvakut használok, arra elég egy telefon is."Normális video tömörítő kodek: nem lehetetlen, de sztem ez elsikkadhat."
Nem. Fényképezőgépben nem érdekel a video"Beépített rádiós vakuvezérlés: ennek lenne értelme a profik díjaznák (nekem mindegy)."
Nem, mert cserélhetném le a vakut is.+1 "nem kapjuk meg"
Én soha semmit sem "kaptam meg", mindenért fizettem -
ROBOTER
addikt
-
Ear001
addikt
Videó pipa, kihajtható kijelző pipa. Amúgy én aggódtam, hogy kevés lesz ez az E-M5 le-fel hajtható kijelzője, de gyakorlatban nekem tökéletesen bevált, nem igazán futottam bele olyanba, hogy több állítási lehetőség kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- iPhone topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)