Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Nyugi, 168 órából áll egy hét, rengeteg tartalék van még abban

Ha határidők, tudnék mesélni. Eddigi rekordom 68.5 órás munkahét. S még lehetett volna tovább fokozni.
S mi az a smily? Kávéra speed?
Jjeahh: Ghost in the Shell pedig még egy ismertebb darab, jó tíz éve még a m.kir. Egyestévé is leadta, (igaz már akkor is volt közel tízéves, asszem 95-ben került vászonra; de a m.kir. Egyestévé komoly animét előtte még sosem adott le, és talán a Nils Holgerson és Maya a méhecske óta animét se nagyon), azt még sokan szokták ismerni a komolyabb animék közül. Ebben a műfajban is van mindenféle, elég nagy a merítés, de nagy számok törvénye alapján előfordulnak jók is.
Na ja, az idehaza elhíresült távol-keleti filmek egy része elég beteg, de pont azért elhíresültek, mert betegek. De ha normálist keres az ember, van olyan is.Koreaiak közül Park Bosszú-trilógiája még egy kemény darab; nekem a három közül a legnyomasztóbb, Sympathy for Mr. Vengeance tetszett a legjobban. De sok más koreait nem ismerek / nem láttam, a japán-tanuláshoz inkább a japán nyelvű a kézenfekvő

Képek: azért van egy kis különbség beállított, de természetesnek ható, természetes környezet; valamint kórházi steril hótfehér, üres, bútortalan, csak egy macska és egy-két tárgy a semmi közepén jellegű képek között. Nekem ezek jellegtelenek. Ha már háziállatos, a Fujirumorson (tudom, már megint a fudzsi
) volt nemrég egy kép, ami nekem tetszett:
Kompozícióilag semmi extra, mégis egy olyan helyzet, olyan színvilág, ami jól megfog egy érzést, hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest