Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
Szerintem csak tisztítani akarták a termékpalettát, mint ahogy a pana is. az a baj a közép szériával, hogyha lefelé csúszik akkor alulról, ha meg felfelé akkor felülről viszi el a vásárlókat, annak meg semmi értelme. de ez csak az én véleményem
lehet egyszerűen elfogyott a legyártott mennyiség, és nem akartak házon belül konkurenciát csinálni, mert valljuk be az epl2 nagyon jól sikerült
rágom is magam, hogy mégiscsak azt kéne megvenni, de alapból egy vegyünk egy kompaktot olcsón felállásból már lassan egy nex7 se lenne elég, az epl1 meg most olcsó max. eladom ha valami nem tetszik, de nem hiszem 
de tényleg használ itt valaki közületek? jó lenne azért egy felhasználói vélemény, mit szeret/utál benne, teszteket már olvastam eleget

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lehet egyszerűen elfogyott a legyártott mennyiség, és nem akartak házon belül konkurenciát csinálni, mert valljuk be az epl2 nagyon jól sikerült