Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #32541 üzenetére
Mert technofóbok. Nekem egy 42"-os Samu plazmám van, ráadásul gagyi, 1024x768-as felbontáson. A Remény rabjai egy Junoszton is fantasztikusan jó film, az Avatar meg 80"-on, fullhightech hangrendszerrel is szar lesz. Kicsit túlmisztifikálják manapság a képet, és háttérbe szorul a tartalom.
-
xtremetuning
addikt
"a házimozis szekciónak is megvannak a maga klánjai."
Én semmi ilyet nem tapasztaltam....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Danniel
tag
Pont írni akartam, hogy milyen jót mosolyogtam, hogy beírtad nagy örömmel, hogy vettél egy plazmát, erre ahelyett, hogy hátbaveregettek volna, hogy nem lcd-t vettél, megkaptad, hogy b*zi, aki 50 inch alatti tévét (vagy hozzá dvd lejátszót) vesz
Amúgy ne hagyd, hogy elvegyék az örömödet, Te tudod, hogy mik az igényeid és aszerint vásároltál. Nem kicsit megszállottak abban a topicban az emberek. Bár ez az ilyen technikai kütyüs topicokban így szokott lenni...
Nekünk három éve van egy pana plazmánk (42X20) és imádjuk. Nálunk egy hónap volt az az idő, aminek el kellett telnie ahhoz, hogy azt mondja az asszony, hogy tényleg az 50-eset kellett volna venni. Pedig mennyire ellenkezett, amikor a boltban azokat néztükhttp://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest