Aktív témák
-
Flashy
veterán
nem is monta hogy cipelni is akarja :) de baby at-s házba meg csak akkor megy bele ha az alaplap at/atx-es, különben fűrészelni kell. lehet hogy csak ilyen háza van kéznél meg ilyen alaplapja.
amúgy simán belemegy, atx már elég jó szabvány ilyen tekintetben. csak olyan probléma lehet atx-szel ha a ház kisebb, vagy ha méretre oké is de a táp pont a procihűtő fölött vagy a hűtő helyén lenne.
amugy a témában már volt topik, ''használd a keresőt'' :) -
cyberdog
tag
Pont tegnap raktam ossze a bartnomnek egy gepet a regi matx-s lapomat raktam bele egy jo nagy atx hazba.Persze en is gondoltam ra hogy esetleg nem fog bele menni de rendesen de minden ott volt ahol kellet lenie.
Csak majd furcsan fog kinezni a picike alaplap egy nagy Atx-s hazban:) de legalabb jobban szellozik -
Zoltán
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ, azt meg pláne, hogy pozitív válaszok születtek :)
-
Zoltán
őstag
Kérdés adott. Remélem tudja valaki. Ha senki, akkor a tippeket is várom :)
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) 2,5év garancia
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest