-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
válasz lehella #84714 üzenetére
Nem lesz fekete fehér szerintem a kettő között lesz. Megállapodnak de szorosan a körmükre lesz nézve, és ha kell majd ujra elzárják a pénzcsapot. Valamennyi pénzt vissza is tartanak majd tippre a felét ami bevolt harangozva, amit csak késöbb kapunk meg ha bizonyítottá vált hogy a 17 pontban összeszedett EU békítést mennyire gondolták komolyan vagy csak megvezetés volt a cél.
-
Shadowbull
addikt
válasz lehella #84714 üzenetére
Ha nekem kéne tippelni azt mondanám hogy nem fognak megállapodni. Nincs már Orbánnak nagy hatalmú barátja az EUban, nincs Merkel aki megmentené a hátsóját.
Jelenleg a példastatuálás a legfontosabb, plusz mindenki látja hogy Orbánék simán ruszki ügynökök.
Ráadásul a külföldi közvélemény is nagyon Orbán ellen van.De ez szigorúan csak az én véleményem.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Vesa
veterán
válasz lehella #84725 üzenetére
"akkor az oroszbarátiság miatt nem tarthatnak vissza támogatást."
Erre ne vegyél mérget. A németek pl. pont mopst keményítettek be ebben az ügyben, és nem a pohos pártján állva. Hasonló álláspontot képviselnek még jópáran az EU-ban, de a németek "szavazata" elég erős önmagában is. Itt már nem csak arról van szó, hogy lopják az EU-s pénzeket. A háborúban tanúsított nyilvánvaló oroszpártiság számos EU-s vezetőnél kiverte a biztosítékot. A pohos nagy reményei is szertefoszlottak akár az olaszok kapcsán, akár az USA félidős választási eredmények kapcsán. Egyedül maradt, és viszi az országot is a falnak. És akkor még nem beszéltünk Paks 2-ről, ami újabb konfliktusforrás lesz (már most is az). Ennek megfelelően érdemes a befektetéseket kezelni és szemlélni.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest