Hirdetés
Aktív témák
-
slapec
tag
Én TuneUp Utiliessel szoktam kihúzgálni a mgauktól induló progikat. MSCONFIG-ban 20 progi, tune up ban meg 50....
-
Agyzuzo
addikt
Az fura, mert a legújabb van fenn, aminek nem ilyen az ikonja (kék színű) és amúgy sem fut... :F
-
slapec
tag
Lehet hogy rosszul todom, de azt hiszem, hogy valamjeik régi Quick Time nak volt ez a szimbóluma...
anjani182 > akkor 1re gondolunk :)
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Nem QuickTime Player? Engem arra emlékeztet....
-
Agyzuzo
addikt
Arra lettem figyelmes, hogy pár percenként lenn a tálcán felvillan a futó programok között egy ikon, de épp csak egy pillanatra. Elkezdtem rögzíteni a tálcának ezt a részét HyperCam-mel és így sikerült lekapni az ikonját, íme:

Kérdés: mi a fene lehet ez? Próbáltam megkeresni ezt az ikont, de ötletem sincs, melyik programhoz tartozhat... Az MSCONFIG-ban sem látok semmi gyanúsat...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest