- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
dark bit
tag
1. Ezt értem, de jelen esetben elmondta a tag, hogy Windows fut és ezzel a szoftver részleg hibaforrása már le is volt tudva, de pölö amit a hardware kérdésre kedvedért lediktált abból te most semmit nem fogsz kiokoskodni szerintem, ezért mondtam, hogy teljesen fölösleges.
Hardware hibánál más hibaüzenet jön vagy merevre fagy a gép vagy újraindul ha nincs kikapcsolva az auto ujraindítás ha meg ki van akkor kékhalál esetleg.
De ha már annyira hardware amire gyanakszol akkor se konfigkiiratásra buzdítsd a népet, hanem, hogy nyissák meg az Eszközkezelőt (ha WinXP fut) és ott nézzék meg, hogy melyik hardware elemnél van felkiáltójel vagy kérdőjel... szerintem az sokkal logikusabb.
Más kérdés, hogy még azt se tudjuk, hogy a hibaüzenetre a windows kikapcsolja-e magát vagy lefagy avagy csak egyszerűen odarakja a szóban forgó táblát és le lehet okézni... mert ezt nem látom hol fejtette ki TomDog.
TomDog:
- Szerezz másik windowst mert bármennyire is oké neked a gépednek nembiztos és megér egy próbát
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest