- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Alaplap: ASUS A7N8X rev 2.0, a bios setupban van olyan, hogy FSB Spread Spectrum, ill. AGP Spread Spectrum. A leírásból nem sikerült megértenem, ez mit takar konkrétan. Valaki tudja? Nekem default az elsőre 0.50% van beállítva, a másikra (AGP) Disabled van.Ha ezt is engedélyezem, azt hiszem 0.50 vagy 1.0% lehet tenni. mi ez? Mire jó?
Más: a Video Ram Cacheable is ''Disabled'' nekem a Biosban. Mi van, ha aktívvá teszem?
Azért kérdezem, mert gondjaim vannak egy kicsit a 3DMark eredményekkel. Nem azért, mert nekem jobb, ha x pontom van, hanem azért, mert másoknak dettó konfiggal (szinte egy az egyben) 2000 ponttal jobban teljesítenek, és rá szeretnék jönni miért. Hisz azt szeretném, hogy amit drágán vettem ,menjen, ahogy kell (nem tuningról van itt szó, minden default, kiv. az FSB, a szorzó meg kisebb).
A probléma bővebb megértéséhez: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=1104&start=300&what=&how=&fid=40[/L] és itt a 313# kérdésben fejtem ki helyzetemet.
Amúgy proci 1700+, 2x256Mb ram (333Mhz Hynix), Sapphire Radeon 8500LE (250/230) 64Mb 4ns ram.
U.I.: Több topicban olvastam olyat, hogy ''...állítsd be 5:2:1-re a 7:xxmittomén helyett... mi az?Én ilyet nem látok...
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Stormgate teljes kiadása (PC)
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Sorozatok
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest