Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Senki sem töröl ennél jobban
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Alaplap: ASUS A7N8X rev 2.0, a bios setupban van olyan, hogy FSB Spread Spectrum, ill. AGP Spread Spectrum. A leírásból nem sikerült megértenem, ez mit takar konkrétan. Valaki tudja? Nekem default az elsőre 0.50% van beállítva, a másikra (AGP) Disabled van.Ha ezt is engedélyezem, azt hiszem 0.50 vagy 1.0% lehet tenni. mi ez? Mire jó?
Más: a Video Ram Cacheable is ''Disabled'' nekem a Biosban. Mi van, ha aktívvá teszem?
Azért kérdezem, mert gondjaim vannak egy kicsit a 3DMark eredményekkel. Nem azért, mert nekem jobb, ha x pontom van, hanem azért, mert másoknak dettó konfiggal (szinte egy az egyben) 2000 ponttal jobban teljesítenek, és rá szeretnék jönni miért. Hisz azt szeretném, hogy amit drágán vettem ,menjen, ahogy kell (nem tuningról van itt szó, minden default, kiv. az FSB, a szorzó meg kisebb).
A probléma bővebb megértéséhez: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=1104&start=300&what=&how=&fid=40[/L] és itt a 313# kérdésben fejtem ki helyzetemet.
Amúgy proci 1700+, 2x256Mb ram (333Mhz Hynix), Sapphire Radeon 8500LE (250/230) 64Mb 4ns ram.
U.I.: Több topicban olvastam olyat, hogy ''...állítsd be 5:2:1-re a 7:xxmittomén helyett... mi az?Én ilyet nem látok...
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Forrmell.enn
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest