Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Aktív témák
-
Szoker
csendes tag
válasz
kukinyo #1596 üzenetére
Segitséget szeretnék kérni KUKINYO fórum társtól,ha lehet. megjött ma az alaplap,beleraktam a gépbe,nagyából rá dugtam mindent,és mikor bekapcsolom,egyszer ujraindul,de utánna folyamatosan megy,de a monitor az nem kapcsol be,és egy darabig a vinyó kis szünettel halk sípolásokat tesz.mi lenne ennek az oka?
-
-
-
Szoker
csendes tag
-
Szoker
csendes tag
nem probáltam másik vinyoval,de viszont azt igen hogy a ramot átraktam másik slotba,azaz mind a 4ben.de sajnos semmi ujjat nem mutatott.már csak azon gondolkozok hogy ismerem fel a cmos jumpert,mert azt még nem probáltam.köszönöm mindenki segitségét.esetleg várom a további lehetöségeket.
-
Szoker
csendes tag
nem.nem nyomtam semmit.a videokari az egy Nvidia Geforce 9600GT Galaxy 512mb 256bit.és persze az alaplapon is van integrált video vezérlö,de azt nem használom.a videokarit néztem másik gépben,és azzal nem volt probléma.mondom csak annyi hogy ujraindul de képet nem ad,mindig mikor bekapcsolom a gépet a monitor olyankor mintha csattana,tudod,de most semmi.csak megy a gép és utánna idönként ujraindul,meg világit az alaplap egyfolytában zöldet meg pirosat.a tápegységet is néztem,meg a ramot is,de én szeritem az alaplappal lesz baj.jo lenne ha tudnál valami jot mondani,hogy nem az alaplap ment ki.megnyugodnák.
-
Szoker
csendes tag
az alaplapon van egy zöld csatlakozó,és melete van egy fehér táp csati is.a zöld csatlakozóba,megy egy 100eres kábel vagy hogy mondják.az alaplap tipusa pedig egy Gigabyte GA-EG41MF-S2H .és azt húztam ki,mikor ment a gép.sajnos annyira nem értek hozzá,ezért is nehéz elmagyaráznom.sajnos.
-
Szoker
csendes tag
válasz
kukinyo #1318 üzenetére
Segitsen valaki!
Egy napi mikor rácsatlakoztattam a vinyot,és mikor kihuztam,az alaplapon van egy zöld csatlakozó,arra volt rá dugva a kábel.mikor ki akartam huzni,sajnos nem vártam meg még kikapcsol a gép és kihúztam,üzemelés közben.Utána mikor be akartam kapcsolni a gépet,egyszer csak újraindul és utána nem adja be a képet..esetleg tudna valaki segiteni?mert sajnos nem tudom használni a gépet.elsőnek a videokarira gyanakodtam,vagy esetleg a tápra,de ezeket megnéztem kicserélve.
-
Szoker
csendes tag
Egy konfigrol lenne szó.A probléma pedig a következő,használatban van a gép szinte minden nap,most kb 1 hétig nem használtam,és mikor bekapcsolnám a gépet,nem jön be semmi,csak egy fekete háttér. mikor bekapcsolom,ki be kapcsol egyszer kétszer ,játszik a tápegységgel.néztem a videokari ,ram szerintem rendben van,én az alaplapra gyanakszok,ami egy Gigabite GA-EG41MF alaplap.Segítséget szeretnék kérni hogy mégis mi lehet a problémája. köszönöm.
-
Szoker
csendes tag
nem tudom.
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest