Aktív témák
-
nanus
senior tag
Igen rosszat fényképeztem ,de a lényeg az volt hogy nem ment az agp ,
dxdiag.exe /-AGP mintázatgyorsitás nem volt elérhető, Catalystban SMARTGART- AGP
kikapcsolva ,az istennek sem tudtam bekapcsolni .Biost 5év alatt nem láttam annyiszor mint az elmult két napban.De megérte végül is egy ujratelepités megoldotta ,a fő baj az volt hogy a drivereket elég körülményes volt megszerezni,alaplapi cd hiányában.
Tesztek szerint most mindjárt kétszer annyi pontyot érek el mint eddig.....és ez a lényeg.
Köszönöm a segítő szándékot.Ez az éntitkom .Csak egy kártyám van./én sem tudom/ a másik nf7-es lapomban is igy volt
Kifogtam egy különleges kísérleti példányt??????
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest