- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Nekem tetszik, hogy kinyílt a világ, bár az alapjátékban nyilván a volga a legjobb hely, de megértem, hogy újítani akartak. Unalmas lett volna ugyanaz a recept harmadszor. Bár a TLOU2 is csőjáték, de azért ott környezet terén sokkal több variációs lehetőség van. Kicsit azt érzem a hozzászólásból, hogy bezzeg régen minden jobbvót. Nekem is a Stalker az etalon a nehézségével együtt, de nem gondolom, hogy jó dolog volt a pálya - és küldetéstervezés miatt szopni. Így 30-on túl nincs időm/türelmem ilyenekre.
-
batman91
őstag
Van benne igazság bőven. A mai játékok nehézsége és a hangulata sokszor meg sem közelíti a 2000 évek elején kiadott játékokat. A fejlesztőknek is alkalmazkodni kellett a játékosokhoz, hogy még a legbénábbnak is legyen sikerélménye. Teljesen le vannak butítva sajnos.
Hát hallod, én is olyan játékokkal játszottam amire azt mondták, hogy agresszív lesz tőle az ember és megváltozik a személyisége. De én soha nem tekintettem ezeket többre mint játék és nem kevertem össze a valósággal, nem befolyásolt semmiben. Mindig próbálnak fogást találni. Van egy-két beteg aki megvadul és mindjárt a játékokra fogják, mert ő Postal 2-vel játszott és az mennyire őrült játék. Én sokszor megkapom még a mai napig, hogy dedós vagyok mert állandóan lövöldözök a játékokban, viszont ők sosem próbálták ki ezeket csak a szájuk jár. De kérdem én, had döntsem már el mit csinálok a szabadidőben. Meg amúgy is hány felnőtt ember játszik napi szinten, meg sem lehet számolni.
-
k-adi
nagyúr
Na végigvittem én is... nekem sokkal több időbe telt, nem rohantam, ahol tudtam mindenhol lopakodtam, meg stealth killeztem.... a bad endinget kaptam, de nem is vártam mást
story nem rossz, de a vége felé eléggé elmegy hülyeségbe, a medvés boss harcról meg ne is beszéljünk, ott a hajam téptem már majdnem
ami amúgy az E3as trailerbe benne van módosítva.
A játék szép, a hangok jó, a párbeszédek érdekesek, vonaton és a rádióban is. A stealth kill animációk is jók, a 2 befejezés lehetősége is piros pont, illetve a crafting is érthető elsőre.
Jó lezáró rész, ebbe ennyi volt, vége. -
törölt tag
"200 órát belefektetnek a Dark Souls 1,2-be míg megtanulnak ilyenekkel játszani. Amúgy a Dark Souls 1. része a legnehezebb ezek közül igazi kihívás."
Nehéz a Dark Souls, de az ilyen túlzó kommentek miatt nem próbálják ki sokan (ahogy batman91 is írja). Valami 55 óra volt az első végigjátszás (DLC-vel együtt), és howlongtobeat.com-on is kb. ennyi az átlag, szóval közel sem 200.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest