- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
svédcsepp
tag
Ugyan egy 4éves 17es CRT monitor ami (vszinű) latható képátlóban valami 16alatt van. Max 15e. És akkor tutti üzletet csinaltal.
Keress rá az AproNeten :P -
Gepárd
tag
www.mistral.hu tess itt valószínű hogy meg tudod majd nézni a pontos árát és aztán a tied becsült értékére is rájösz
-
PUPÁK 2
csendes tag
nekem köll 30 é
és akkor palimadár vagyok
az még nem voltam -
Szerintem kb 15-20-at ér, ha akad valami palimadár :)
-
chicken
senior tag
Sziasztok,
azt szeretném tudni, mennyit kaphatnék a 17-es, 4 éves, hibátlan állapotú nyama )jól írtam?) monitoromért, ha eladnám. Sajna nincs nálam éppen, úgyhogy a típusát nem tudom, de egy kb sáv, amiben lehet az ára, jó lenne.
köszi
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest