Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
bartucc #18148 üzenetére
Értem. Eleinte én is 20 körüli árra tippeltem volna, de mave13 ajánlásai szerint külön akár többet is érhetnének az alkatrészek, de nincsenek illúzióim. Örülnék ha egyben el tudnám adni, mert külön-külön akár hónapokig eltarthat mire mindentől megszabadulok, és egyáltalán nem biztos, hogy nem marad semmi a nyakamon. Azért meghirdetem, hátha.
Köszi bartucc, és mave13!
-
FRENK1988
veterán
válasz
bartucc #16975 üzenetére
Köszi szépen. Én is ennyit saccoltam gyorsba
Lenne még egy gép ami az aláírásomban van:
ECS K7S5A rev:3.1
AMD Duron 1200Mhz
2x256 MB DDR
GeForce4 MX4000 64/64
SB Live! 5.1
3Com hálókari
2x LG CD-ROM
40GB WD 7200RPM
300W "nemtudommiamárkája" táp
midi alap ház
Compaq S710 hibátlan moncsi -
djyuri
őstag
válasz
bartucc #16945 üzenetére
Szia
Nagyon részletes!! Elismerésem és köszönöm!
Igen ez a CPU hűtő az a 7700
A VGA-t nem tudom,de szerintem DDR3,mert nincs egy éves.
Igen,épp ezért lett véve az az alaplap,bár nem tuningra,csak hogy stabil maradjon a működése évekig. Én kondenzátorokat már cseréltem benne,de szinte minden 6 év körüli alaplapban elkelhet ez. Én azért tartom azt a grátisz árat...esetleg 1-2k,sokan megijednek,hogy javítva lett,holott ezzel jobb lett a nem javított korbeli társainál.
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Üdv.: Gábor
-
Lajkó
őstag
válasz
bartucc #16888 üzenetére
Az ííyama moncsinak vagy a 15. linkjénél még majdnem becoptam 1-2 trójai vírust is! xD
Szvsz a raptor kb 14-et érhet. A webcam pedig ledes, nagyon jó mikivel, 640x480-ban 30fps, és vagy 15-ért vettem itt a PH-n.
Amúgy a moncsi csak 10 ér kb.
Kösci szépen, elég lesz ennyi infó is!
Nagygából én is tisztában vagyok az árakkal, de kíváncsi voltam egy elfogulatlan véleményre!
Köszönöm szépen a beárazást! -
-
-
gtamate2
veterán
válasz
bartucc #16797 üzenetére
köszönöm!
A másik géppel a "bajaim": nem bővíthető proci téren. A Vga mai játékoikhoz gyengécske. A Chifi táp hangos (relatív), de ha ilyened volt, és nem volt gondod vele, ez nem lényeges. Hát a cserével nem jársz rosszul, egy 4830-at kéne belerakni, és minden játék szépen futna, csak a proci lehet kevés lesz, ha nem most, később.- ezt nekem írtad, csak mert nem derült ki a szövegből :S -
(Darkwood)
őstag
válasz
bartucc #16734 üzenetére
"topikonként napi 2 UP megengedett!" Részlet az alapelvekből! Nem fognak szólni a modik, hisz ezt a szabályt ők hozták létre! De lényegtelen ez a dolog hagyjuk is!
Én is használnám az SLI-t - mondjuk két 260GTX /216SP/ nem volna rossz - , de a villanyszámla eléggé megnőne!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
bartucc #16732 üzenetére
Ad.1. Köszönöm a válaszod!
Ad.2. Azért van benne ekkora táp, mert volt benne egy 9800 GX2 és helyette lett a mostani 9600 GT! Nem volt garis a GX ezért váltam meg tőle és kaptam ezt a GT-t és rá 25K-t anno! Nem nagyon akarom eladni, mert majd ha valaki akar bele egy SLI-t vagy akár egy Tri SLI-t más VGA-val, akkor kell az ekkora táp!
Ad.3. Nem illik fórumban UP-olni? Ezt Te honnan vetted?
Mégegyszer köszönöm válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest