- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hello!
Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.
Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.
Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- SörcsaPH!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest