- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hello!
Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.
Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.
Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged