- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Léghűtés topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatabárka
csendes tag
Na, a memó beállításokat megtaláltam és alapból 2,5-3-3-7-en volt, most az utsót levittem 6ra, de még majd állítok rajta.
FSB állítást viszont nem találtam (minek a rövidítése az FSB?), csak olyat láttam, higy CPU external freq. 133/33. Gondolom ez az, de ezt nem lehet állítani, mert azt mondja, hogy tegeyem az alaplapot jumperfree modba, de 5letem sincs, hogy azt hol kéne. Nagyon láma vagyok mi...
Üdv. -
csatabárka
csendes tag
válasz
Cardinella #13 üzenetére
Igen, valami ilyesmit képzelek el én is. Én amit most összeírtam az 17ből megáll, igaz nagykerből lesz.
Ja, ha már itt tartunk, mint analfabétának az ilyenhez, pls magyarázzátok má el, hogy lehet ezt az időzítést beállítani a BIOSban (ha ott kell egyáltalán...). Mit hova kell állítani és ugye nem tudom elfüstölni a cuccot ;-) -
csatabárka
csendes tag
Igen, asszem igazad lesz, szerntem akkor még teszek hozzá 2k-t és veszek két 512-es Samsungot az jó van, igaz csak 3 év gari van rá, de hol lesz az már 3 év múlva.....
Amúgy ez az időzítés dolog mennyire számít és hol? Értem alatta, ha csak 3-3-3-6-os az mennyivel rosszabb, mint mondjuk a 2,5-3-3-6 (bocs, de tök láma vagyok a tuninghoz).
Amúgy saját érzésem szerint a tuning ritkán hoz annyit, mint amennyi pluszba kerül. De mondjuk egy Corsair memó biztos elmegy 100 évig, mégha már semmit nem is fog érni addigra... -
csatabárka
csendes tag
-
csatabárka
csendes tag
válasz
Cardinella #5 üzenetére
Mennyire ugyanolyan? Értem alatta, hogy az nem elég, hogy mondjuk DDR-400 és azonos márka és kapacitás mind a két modul?
-
csatabárka
csendes tag
Hali!
Hol találok ilyen geil-t? Én Corsair-re gondoltam, Value Select-et találtam 15k körül, de kérdés, hogy megéri-e a többlet árat, amikor 9 körül kapok Kingmax Superramot ?
Akkor sem érdemes 512-es modult venni, ha esetleg a későbbiekben dual chanel-be teszek mellé még egy 512-est? Az a bajom, hogy ha 2db 256-osat veszek az egyrészt drágább is, másrészt hosszabb távon sokkal nagyobb bukás... vagy azt modnjátok, hogy az 1GB memónak nem sok értelme van az 512-höz képest?
Üdv. és köszi -
csatabárka
csendes tag
Sziasztok!
nem tudom jó helyen járok-e, de tippet szeretnék kérdni memó ügyben.
512 MB memót szeretnék venni és van rá max. 15k; mit javasoltok. jelenlegi deszkám egy ASUS A7V8X-X és 2000+ Athlon XP van benne. A memó hosszabb távra lenne, ezért szertném, ha jövőbeni A64-es konfigommal is jól elmenne.
Érdemes-e pl. 2 db 256-os modult venni vagy jó az egy 512-es, hosszabb távra gondolva?
Tuning nem annyira érdekel, csak az hogy bírja az ütősebb játékokat is és hogy atomstabil legyen.
Üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest