Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
100k-s kategóriában jó vétel még manapság egy Mark I , vagy inkább nézzek mást ?
Esetleg használtan ?Javarészt kocsikat fotóznék vele eladásra, kirándulni vinném magammal hobby fotókat készíteni.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Üdvözletem
Az alábbi gép úgy gondolom minden igényemet kiszolgálná.
Kérdésem, szabad e még mark1-t venni, vagy már ne, esetleg ezen sz áron van jobb?
Előre is köszönöm(Bocsi a linket, mobilról vagyok)
https://edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/sony-dsc-rx100-digitalis-fenykepezogep-p213298
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Üdv fórumtársak !
Az alábbi gép a mai viszonylatok között megállja még a helyét tudását és árát tekintve ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Erről mi a véleményetek?
Bocsi de telefonrol írok
http://m.arukereso.hu/?p=p78815748&tab=informationÁltalános felhasználásra kellene nem profi fotózásra egy ismerosomnek.
Keret 45k
És lehetőleg ne legyen túl nagy méretű a gep[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
30k-így szeretnek fényképezőgépet venni általános felhasználásra.
Valami szempont kellene mèg ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Max 20k-ig szeretnék egyik ismerősömnek digit fényképezőt, ebbe az árba mi fér bele?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest