- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Nem is mondtam 1 szóval sem, hogy 1Ds-el vagy D3-al kell egyből kezdeni! Kiemeltam a rendszert. Bár kicsit erős a példa de nem 1x láttam 350D-t vagy d70-et csüngeni 400 F2,8-on vagy 24-70L el és 580 EX II-vel. így lehet okosan rendszert építeni. Mert a 100e ft-os váz nem számít csak a "tetején a bütyök, és az elején a luk".
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
őstag
Hát a kérdező, azaz én, tényleg nem vagyok vastagbukszás NatGeo fotós
De kezdőnek sem mondhatnám magam, lassan 2 éve lövöm a képeket, csak már elértem szegény gépem ( Fuji S5600 ) határait
Ezért gondolkozok teljes rendszer váltáson.
Millióim nincsenek a gépre
A nagyon max is sztem 200k. De ugye abba a határba bekéne férni-e egy váznak, azért 2 obinak ( jobb esetbe) meg egy vaku. De ebból csak egy kit-es obi marad sztem
Hatalmas a kinálat, és sokan kínálják Nem tudja az ember, hol vegyen meg mit, mert valahol ez, valahol az olcsóóbb
Szvl jah..
Nem vagyok könnyű helyzetbeJah és ezt a fotózást azért komolyan gondolom a jövőre nézve is. Szvl nem csak egy apró hobbi lenne a sok közül
koxkids
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest