-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carpio
tag
Sziasztok!
A következő paramétereknek megfelelő gépet keresek:
Min. 8 mpixel (de efölött minél kevesebb)
<28mm-200mm< gyútáv
Optikai képstabibilizátor
Manuális blende, záridő
Esetleg élő hisztogramm
Esetleg RAW
Minél hosszabb záridő +pontAmit találtam:
Canon SX200/210
Samsung WB 500/550/600/650
Pana TZ8/TZ9/TZ10
Casio EX-FH100A legjobb ár/érték arányút keresném. Eddig a WB600 tűnik nyerőnek.
Más vélemény? Esetleg alternatíva?Thanks
-
-
Revhor
csendes tag
Nikon L22-re ezt olvastam: eVR optikai stabilizátor - ez akkor nem képstabi? [link]
Olympus FE-47-re is olvastam valahol...
A tippet köszönöm, néztem a honlapjukon, de az gondoltam, hogy vmi ezeréves típust akcióznak. Régi, de nem elavult gépnek tűnik mégegyszer átolvasva. Valóban jó paraméterei vannak.... jól gondolom, hogy a 8mpx az elég egy viszonylagosan zajmentes képhez? 7-8mpx felett úgyis csak zajt termel az elektronika.....kicsit elnagyolva a kérdést. Digic III- al van szerelve egy korábbi szerelmem a Canon PS SX110is, f2,8 appertúra is jó....szóval jó kis masinának tűnik
Ár/érték aránya nagyon kedvező...mondjatok vmi negatívumot is -
válasz
Revhor #21595 üzenetére
Meglepő lenne ebben az árkategóriában az optikai satbilizáror.
A Nikon oldalán az L22-re is "elektronikus"t írnak: [link] Ugyanakkor a valódi optikai stabilizátort "Lencsetag-mozgatásos"-nak hívja a Nikon.
Érdekes. hogy az Olympus magyar oldalán csak fe46 van, de pl. a digicams adatlap oldalán is "digitális stabilizátor"-t írnak az fe47-re.Aki 25k-ért keres jó gépet az menjen el a most 5-én nyíló bpi Aldi-ba, ugyanis "nyitási akcióban" 25k-ért adják a Canon 720is fotómasinát. Ennyi pénzért pedig majdnem csak rablás megvenni. (Valódi optikai stabi, csak 8mp-es érzékelő, 6xzoom,...)
-
Revhor
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek Nikon L22, Olympus X-42 és FE-47 -ről??
L22 és FE47 rendelkezik optikai stabival, gondolom, ez fontos. Elsősorban a gépet természetfotózáshoz akarom venni. Sajnos csak 20-25 ezret tudok áldozni, de tudom, hogy a legjobb a Canon PS120is lenne, de 45 körül van. Olympuson van egy régi, elégedett vagyok vele, de Nikon-ról semmi infóm nincs ebben az alsóbb kategóriában.
Vagy, milyen gépet tudtok javasolni 20-25 között? Segítséget előre is köszönöm. -
Egon
nagyúr
Megvettük a masinát, végül Panasonic lett Canon helyett. A 220volt Westend-ben levő üzlete útba esett: nyaralás előtt 1 nappal nem nagyon válogattunk (amúgy elég jó árban volt a cucc). Előtte bementem az MM-be, és örömmel tapasztaltam, hogy - az Árkádban levő üzletükkel ellentétben - volt Canon SX200 kirakva (viszont TZ7 meg nem volt, csak TZ8). Kézbevettük a Canon-t, próbálgattuk. Próbáltam meggyőzni az asszonyt (no meg magam is), hogy vegyük az SX200-at, de nem sikerült. A két gépet kézbevéve, a gombokat, kinyitható rekeszeket stb. próbálva, olyan érzésem támadt, mintha az egyik gépet Japánban, a másikat Romániában készítették volna... Különösen jellemző az SX200 zoomgombjára (kb. használhatatlan).
Első benyomásaim alapján, jó vétel volt a TZ7. Szép képeket csinál, automata üzemmódban pedig már-már zavaróan tökéletesen dolgozik az ember keze alá. Kis túlzással, csak az exponáló gombot kell nyomkodni vadul, és a memória-kártya tele lesz tutkó képekkel... -
Szeju
csendes tag
Még mindig a Fuji-n "rágódom" megtetszett a Jv100, nem tudom meg éri-e rádobni a J27-re, teljesen tanácstalan vagyok. Belekavarodtam már az egészbe.
Van valakinek tapasztalata vagy teszt a jv100-ról? -
luw2win
őstag
Hali!
Kellene egy kompakt gép, utazásra bulira stb stb. Szóval ilyen üsd vágd.- színhűség és képminőség
- jól bírja a strapát
- jó akuidő
- jó minőségű videó ! Jó minőságű hanggal
- kicsi (zsebre elteszem)
- 8mp-nél nem kell több
- nem vagyok benne a fényképezők világába, de a lényeg h nagy memóriakártyákkal is elbírjon. (tehát ne legyen ilyen max 4 giga limit) ha van ilyen
- 40k-t szánok rá maxTöbb alternatívának jobban örülnénk
Előre is köszönöm a válaszotokat
üdv: Máté
-
zsolt320i
senior tag
sziasztok,
kompakt, ultrazoom-os fényképezőgépet szeretnék venni,de egy kicsit elvesztem a kínált dzsungelében
ami fontos lenne:
- jó minőségű kép
- jó színhűség
- manuális lehetőség
- gyors (elindulás, gyors fókusz)
és még pár dologban ha lenne az csak hab lenne a tortán:
- nagy látószög
- hosszú akku időSzal ha tudnátok ajánlani 2-3 típust ami hellyel közel tudja ezeket megköszönném!
-
-
BEE
addikt
Bakker ! Hányszor végigkukkoltam a kínálatot, mégsem esett le
hogy ez a két gép azonos !
Működik a markecing, a 4000-es még drágább is !Köszi az infókat meg a linket !
Ezzel a géppel csak alaposan megdolgozott képek vannak,
a versenytárs Samu ES65-el meg csak beltéri vakusok.
Lehet hasonlítgatni.De ebből a kettőből már csak megszülöm a befutót.
BEE
-
Ahaa, az olympus "találmánya" az esp:
Digital ESP - Digitális ESPDigital Electro-Selective Pattern. A szelektív többpontos mérési rendszer alkalmazása még kedvezőtlen fényviszonyok között is optimális expozíciót biztosít. Amíg az egyszerű többpontos rendszerek az expozíció átalagértékét a képen mért adatokból számítják ki, addig a digitális ESP rendszer elemzi a fényerősség eloszlását és mértékét, és ehhez igazítja a beállításokat (pl. erős ellenfényben vagy naplementekor készült felvétel).
Itt találsz 1-2 fotót, ami ezzel a géppel készült. (A régiótól függően máshogy hívják. Van ahol x925, van ahol FE4000 a típusa)
-
Neked is a pár hozzászólással korábban belinkelt pixinfo tesztet ajánlom átolvasni.
A mai 10+ Mp-s gépek milyen képed adnak ?
Felismerhetőt. Mire gondolsz pontosan? 25k-ért nem fogsz kapni "csodát".Van-e különbség a 10 meg a 14 megás képe között, vagy elfedi a szoftver ?
Nem sok, ill. minnél több megás, annál problémásabb.Ugyanez 1/2,5" és 1/2,3" szenzorméretnél ?
Ez olyan pici difi, hogy nem érzékelhető.Láttam ilyeneket hogy TTL AF , iESP, ESP ezek mik lennének ,érnek-e valamit ?
ElektronikusStabilizálóProgram? Hol/melyik gépnél láttál ilyeneket?A digit stabi még mindig ISO emelés, vagy már valami más ?
Még mindíg. Mi más lehetne?Az LCD-k méretének növekedése jelenti-e hogy jobbak is ?
Ha a nagyobb jobb, akkor igen. A méret nincs összefüggésben a képminőséggel.Zabálja-e az aksikat észrevehetően jobban?
Nemtudok ilyen tesztről, de a megvilágítandó felület annyival nem nagyobb, hogy extra fogyasztást jelentene.A kis kompaktok mennyire érzékenyek a gyengébb aksikra ?
Márkafüggő. Általában a crv3-as aksik/elemekhez tervezett gépek érzékenyek a gyengébben muzsikáló AA aksikra, de ha crv3 aksit veszel bele, akkor olyan mint a többi egyedi akkumulátoros.Külföldre menne, nem tudom hogy az ottani családnak van-e AA töltője,
Azért cerka elemet csak kapni külföldön, és azokkal is el lehet lőni pár száz képet. (de vihetnek itthonról tarcsiba egy 6-os 10-es pakkot)
Egyébként meg az univerzális "utazó" töltők sem drágábbak mint a mezeiek, pláne az univerzális átalakítók. Ha autóval mennek akkor a szivargyujtós töltő is megfelelő alternatíva lehet. -
BEE
addikt
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem.
Rokonnak kéne néznem kompaktot 25000 Ft-ig.
Nézegetem a kínálatot, de van pár dolog amit nem tudok.
A mai 10+ Mp-s gépek milyen képed adnak ?
Van-e különbség a 10 meg a 14 megás képe között, vagy elfedi a szoftver ?
Ugyanez 1/2,5" és 1/2,3" szenzorméretnél ?
Láttam ilyeneket hogy TTL AF , iESP, ESP ezek mik lennének ,
érnek-e valamit ?
A digit stabi még mindig ISO emelés, vagy már valami más ?
Az LCD-k méretének növekedése jelenti-e hogy jobbak is ?
Zabálja-e az aksikat észrevehetően jobban ?
A kis kompaktok mennyire érzékenyek a gyengébb aksikra ?Alapvetően egy automata kattintót keresek rokonnak, aki nem tud fotózni.
Az optikai zúmnál 3-5 szörösben gondolkodom, lehetőleg erősebb nagylátóval.
Nagy LCD hogy lássa.
Lehetőleg SDHC, mert az van, nem kell venni.
Aksiban még nem tudom, mert a beépítettel nincs gond, mondhatni hülyebiztos,
de vinni kell a töltőt. AA-nál meg megszívhatja egy vacak aksival vagy töltővel.
Külföldre menne, nem tudom hogy az ottani családnak van-e AA töltője,
mert ha nincs vinni kell, akkor meg ott van mint a saját aksival.Megköszönném a felvilágosítást !
BEE
-
válasz
Bigemperor #21581 üzenetére
Ez a másik csapda: Csak egy "picit" drágább mint a keret... Persze ha csak pár ezer Ft-ról van szó akkor érdemes átlépni, de az 1/3 már elég nagy ugrás.
Nézd meg a Pana. képeít (nem feltétlen a tesztfotókat, hanem amit "mezei userek" lőttek, és nem manikűrözték.) Hasonlítsd össze a másik 2 gép képeivel. Aztán kérdezd meg magadtól: Megér ekkora "ráfizetést"? Ezt neked kell eldönteni, te fogod használni. Ha van rá lehetőséged tapizd meg őket melyik hogyan esik kézre neked. "Próbáld fel" mennyire kényelmes. Hiába készít egy árnyalatnyival jobb képet a másik, ha annak kellemetlen, fárasztó a fogása.
Az is szempont lehet, hogy mennyire akarod uralni a géped. Megelégszel a témaprogramokkal, vagy elmerülsz a fotózás mélyebb bugyraiba. Ha szükséges neked a kézzel állítok be mindent ->manuális mód, akkor a Nikon 110 kieset, mivel csak téma(inteligens)automata üzemmódjai vannak.
Olyan praktikus szempont is közrejátszhat, hogy már van egy kalap AA akkumulátorod, és hozzávaló töltőd. Ekkor célszerű olyan gépet venni ami ilyen aksikkal üzemel, és nem egyedi akkumulátort használ(pl. A Pana Fz38 aksija egyedi).Ha végkép nem tudsz dönteni, fordítsd meg a dolgot. Nez azt írd össze, hogy adott gép miért tetszik, hanem azt, hogy miért nem. Amelyik kevesebb negatív kritikát kap tőled, az lesz a befutó.
-
válasz
Bigemperor #21578 üzenetére
Ez a sztereo kontra mono ne legyen szempont. Olyan közel van egymáshoz a két mikrofon, hogy képtelenség valódi terhatasu felvételt készíteni. Sokkal fontosabb szempont - amit a tesztekben előszeretettel atugranak -, hogy milyen a mikrofon, es a hozzátartozó elektronika. Gondolok itt a mikrofon érzékenységére, dinamikajara, az erősítő parametereire. Magyarul ne keljen felemelt hangon beszélni hogy érthető legyen, ugyanakkor egy koncerten se jöjjön zavarba a nagy hangerotol. Ne legyen zajos a felvétel, megfelelően nyomja el a szelzajt, ne legyen hallható a felvétel en a zoom motor(nem egy modell ezt úgy oldja meg, hogy nemes egyszerűséggel nemitja a hangot Zoom kozben). Ugyanakkor meg nem esett szo a felvételhez használt codec-rol, bitratajarol.
Szoval szerintem egy tucat fontosabb paraméter van a felhasznált hangsavok szamossagatol. -
A digitalis stabilizatort ne keverd ossze az optikaival. A digitalis csak az ISO-t emeli, ha úgy érzékeli bemozdult/homályos lenne az elkészült kép. Gyakorlatilag az erősítést kapcsolja magasabb fokozatba. Igy éri el, hogy rövidebb záridovel exponalhasson. Ennek azonban nagy ara van. Ez az erősítés nem csak a "fényerot" emeli meg, hanem a zajt is. Nézd meg milyen zsizsikes képet kapsz, ha iso 400 felett készítésű képet.
Ezzel szemben az optikai stabilizator magát az erzekelot, vagy az optika egy lencsejet mozgatja úgy, hogy exponalaskor a kép ne mozduljon be. Igy nem kell az ISO-t feleslegesen emelni, ami jótékony hatással van az elkészült lep minőségére. -
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Gép vásárlása előtt állok és 2 versenyző maradt.Ár/érték arányban hasonlóak, a kvalitásaik is szinte megegyeznek. A két gép nikon l110 és fuji s2500hd. Nyilván nem ez a lényeg, de a video rögzítésnél érdekes lehet, hogy a nikonnak, ha jól tudom stereo a mikrofonja, a fujié viszont mono. Na most hd video mono hanggal, annyira nem hangzik jól. Az otikai zoom-ban tudom van különbség. Melyik gépet ajánlanátok?
Előre is köszi minden építő jellegű hozzászólást. -
Szeju
csendes tag
Sziasztok!
Szoktam olvasgatni a PH-t, amikor éppen valamilyen technikai segítségre szorulok, jó ötleteket, tanácsokat lehet itt olvasni.Én is fényképezőgép vásárlás előtt állok. Sokat olvasgattam a fórumot, ez alapján pár típust már kizártam.
Sok előttem szólóhoz hasonló gépet keresek:
25-30k, árához mérten jó képminőség, jó macro, ilyesmi...
A napokban megjelent tesztnek nagyon örültem, de hát ez a kategória nagyon sok gépet tartalmaz, kár, hogy nem volt benne több készülék, de azért jó, hogy ezeket is tesztelték.A beépített vagy ceruza akku között is sokat gondolkodtam, (jelenlegi ceruzás)
A beépített "vezet" jelenleg.
A Fujikról elég keveset lehet olvasni sajnos, főleg az alacsonyabb kategóriás készülékeikről.
Jelenleg a J szériát nézegetem. A J27-ről van valakinek tapasztalata vagy valami jó kis teszt, link? -
CZiUM
tag
Igen, de az ax200-ban is van stabilizátor, csak az digitális. Én nem szívesen költenék annyit, amennyibe az FS10 kerül, és az egyedi aksi sem tetszik, csak ajánlották nekem ezt a típust.
De a lényeg, hogy tudnál/tudnátok ajánlani ebben a kategóriában jobb vételt mint az AX200?
-
-
CZiUM
tag
Sziasztok!
Kompakt digitális fényképezőgépet szeretnék venni, általános célra, tehát utazások alkalmával fotózgatni stb..
Olcsóbb kategória jöhet csak szóba, a keret 20-max.30e Ft.
A főbb szempontok, elvárások:
- képminőség (fényérzékenység),
- nagylátószög,
- jó minőségű videó hanggal,
- min. 4-5x optikai zoom,
- lehetőleg AA szabványú aksival menjen hosszú készenléti idővel
Jó lenne, ha minél több manuális beállítási lehetőség lenne rajta.Kinéztem a Fujifilm FinePix Ax200-at (~22eFt), ami a számokat tekintve nem tűnik rossznak, de engem a vélemények, tapasztalatok érdekelnek inkább. Tesztfotóktól nem hidaltam le, de olyan rosszak se voltak. [link]
Panasonic DMC-FS10-at ajánlották még, azt drágállom (~35eFt) és nem tudom miben jobb (optikai stabilizátoron kívül, ami nem tudom mennyit számíthat). Sokan Canon-t javasoltak, ebben az árkategóriában, szóval tényleg tanácstalan vagyok, hogy melyiket érdemes megvenni.
Tehát a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában (20-max.30) mi a legjobb vétel az én igényeimnek?
Ha valaki felhomályosítana kicsit, azt nagyon megköszönném!
-
ospubis
csendes tag
Ha ennyi a keret,akkor saját tapasztalatból a Samu EX1/TL 500/-at tudom jó szívvel ajánlani.Kiváló fényerő, teljes manuális beállítási lehetőség....A Digital photo rewiev igen meleg fogadtatásban részesítette, és 73%-ra értékelte.
De lehet a Pana LX 5 ,ami érkezőben van,is igen kiváló választás lehet. -
válasz
gyáliSanyi #21567 üzenetére
Kis segytség a keresgéléshez: [link]
-
g@bo
nagyúr
ma újra ráugrottam panasonic fs10 és sony w350 masinákra /media/.
vagy az én szemem rossz vagy így sikerült, de a sony képe nekem szebb, klikkeltem egy tonnát, segített az eladó dögivel, néztük hárman, állítgattuk, de beltéren, itt, a sony képe élesebb és szebb volt, a pana láthatóan zajosabb.
amúgy...
ezt is kipróbáltam, fél óra klikkelés / kifutó modell, utolsó darabok, méd in japan, guszta, szép / de akkor sem volt meggyőző. a 4 mpixeles, 5 éves sony-m nem ilyen háklis, állítgattam ezen is mindent, de valami másra számítottam.... 5 év alatt valami meggyőzőbbre.
lehet, tényleg a 100k+ gépeket kell venni, vagy kompromisszumok, és mehet a 40k körüli.
sony w350 et meg kapjátok kézbe újra /aki most vesz gépet/ a pana fs10 ellenében, nem biztos hogy a pana jobb.
-
ttt1
őstag
60-100 között keresek kompakt gépet. Fontos a képminőség(söt ez a legfontosabb) ,majd egy 6-8x optikai zoom ill full manuális állítási lehetöség. Tölem lehet 5 mpixeles is ha ezeket tudja
Amiket Néztem Canon Sx200, S90 ,pana fx7 v 10, Samsung TL-500,Samsung WB600-650, Casio fH-100. Ezek közül kellene kb dönteni, de szívesen meghallgatok más véleményt is
-
Sammy Jankis
csendes tag
Sziasztok!
Fényképezőgépet szeretnék venni max 60ezerig. A kinézett darabok a Samsung WB600 és a Fuji S2500HD. Milyenek ezek a gépek, esetleg írhatnátok pár alternatívát is. Előre is köszönöm.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy 20-30 ezres árkategóriába, hogyan válasszak ki egy gépen, hogyha azt szeretném, hogy jó makrofelvételt tudjon készíteni? -
g@bo
nagyúr
urak
ma kattingattam a mediamarktban párat, sony dsc w350, panasonic fs10 fs30 és a kifutó pana zx1 et is kipróbáltam. / megint jön a leica vario lencse, és a mega meg power ios.../
w350 képe se volt rossz ám, sőt.... mellé az fs10 et stirölgettem árban. / 39k körül mindkettő /
sony 4* zoom, pana 5*, a képstabilizátorok működését nemtudtam felmérni, kb egyformák voltak / a zx1 nél 8* zoom mellett bizony mosódott a kép, még az fs30 is jobbnak tűnt.../
melyiket javasoljátok inkább? első ránézésre szimpatikus mindkettő...
a zx1 től nem voltam elájulva, bár jól összerakott gépnek tűnik.
-
bakgab
csendes tag
A Casio Exilim EX-H15 videóképességeiről érdeklődnék... lehet optikai zoomot használni felvétel közben? Sajnos a tesztek nem egyértelműen írnak erről.
-
Egon
nagyúr
válasz
rumos14 #21561 üzenetére
A fogásról: nem tudom miért, de a Canon-t kézbevéve, folyton olyan érzésem volt (nem csak nekem, az asszonynak is), hogy rögtön kicsúszik a kezemből és elejtem. Talán a műanyag minősége teszi, vagy nem tudom. A Panának ezzel szemben (a viszonylag kis méret ellenére) kényelmesnek tűnt a fogása. Szubjektívum, tudom.
-
rumos14
nagyúr
már kifutó darab az SX200, de azért nagyobb boltokban (MM, Fukar) itt-ott még talán kézbe vehető. nem tudom, miért volt rossz a SX210 fogása, egy darab műanyag az egész, sztem nem sokban más mint a TZ7. az SX200 egy kicsit bumszlibb, de sokan panaszkodnak, hogy bekapcsoláskor a vaku mindig felugrik.
nagyjából ez a két legjobb gép ebben a "travel zoom" szegmensben, nagy különbségek nincsenek. a Canon rendelkezik záridő- és rekesz-beállítási lehetőséggel, bár sztem egy kompaktnál ennek limitált a jelentősége, ha okos a P mód. az említett vaku kellemetlenség mellett a Canon hátránya még, hogy nem lehet használni az optikai zoom-ot videó felvétel közben.
egy 8gb-os Kingston Class 6 SDHC kártyával jól jársz. egy 10/12 mpixeles kép 3-4 MB lehet legfeljebb. -
Egon
nagyúr
A kérdés egyszerű: Panasonic TZ-7 vagy Canon SX200?
Az utóbbit hol lehet kézbevenni? MM-ben csak az előbbi volt, no meg SX210 (ez utóbbinak annyira rossz volt a fogása, hogy ha az SX200 is olyan, akkor inkább a Pana).További kérdéseim: mekkora (és milyen márkájú, típusú) memóriakártyát érdemes venni ezekhez a gépekhez? Mekkora maximálisan egy kép helyigénye?
-
johnjohn
addikt
-
rumos14
nagyúr
válasz
Highend55 #21545 üzenetére
szar minőségben akarsz 800mm-t egy buta fényképezőben, vagy kompakt szintén okés képminőséget akarsz egy okos, gyors, kézreálló fényképezőben, 486mm tele véggel?
szerk: most látom a linkelt oldalt, amit az Oly előnyére írnak, az mind hahaha kategória. magasabb iso.. minek? 10fps, ja, de szuper alacsony interpolált felbontásban... és stb...
-
yoxa
tag
Sziasztok!
Canon Powershot sx20 ISel valami tapasztalat? jó,nem jó? -
A rekesszel azt szabályozod mennyi fény jusson a gépbe (meg a mélységélességet (a téma háttere mennyire mosódik el))
A záridővel meg azt szabályozod, hog mennyi ideig legyen nyitva a rekesz. Ezzel az érzékelőre jutó fénymennyiséget állíthatod. Minnél tovább van nyitva, annál több fényt enged be. Gyors mozgáshoz rövid záridő kell. (Ha sokáig van nyitva pl. éjszaka amikor kevés a fény, akkor könnyen bemozdulnak (elsmosódnak) a részletek)1ik paraméter sincs olyan hatással a képminőségre, ami alapján az 1ik jobb lenne mint a másik. Ezeken az olcsóbb gépekben úgyis az automatika szabályozza ezek pontos értékét, neked max annyi beleszólásod van, hogy a motívumprogram beállításokkal direktívát adsz az automatikának, hogy mi legyen a fő csapásirány. (Sport program gyors mozgásokat jelent, vagyis gyors záridőre törexik, stb...)
Inkább máshogy közelítsd meg. Keress az adott gépekkel készült fotókat, és te válaszd ki, hogy melyikkel készült képek tetszenek jobban (pl melyik színei tetszenek jobban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest