Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
riszter #13541 üzenetére
Ezt már másutt is láttam, már, hogy a lithium elemeket eszmélettlen drágán adják.
Tudod mi a vicc? Menj be egy nagyobb közértbe, és láss csodát! Én speciel a interspar-ban láttam, egy 4-s garnitúra 1300 huf.
Persze, a tölthető akksik jobban megérik, csak arra kell figyelni, hogy a lassu önkisülésüeket szereti (bár ez most külön téma, van olyan akksim, mely nem olyan, mégis megy vele). Ezeket viszont nem nagyon lehet akármivel tölteni, mint pl eneloop (már állitólag), mert nem szeretik a csepptöltést. Én speciel a hozzá kapott elemeket elraktam nagyon-nagyon, tartalékba. Ha minden kötél szakad, még ott vannak, addig meg használom az akksikat.
Lassan minden nagyobb gyártó kihozza/kihozta a saját ilyen akksijaikat, Eneloop-ot említették, de Varta Ready 2 is ilyen, a Panasonic, Annsman is kihozott ilyeneket, csak körbe kell jól nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest