- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy alaplapvásárlás előtt vagyok és észrevettem, hogy nagyon sok alaplapon 8 pines táp csati van még pluszba a 24-es mellett. A kérdésem az lenne, hogy akkor az én Fsp Hexa 400 -om nem is lesz jó hozzá mivel nincs rajta 8 pines csati?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
válasz Taifa Díaz #85514 üzenetére
Isten ments, hogy egy FSP-vel kötekedjek Köszi a segítséget.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide kell-e írnom, ha nem akkor bocsánat. Játék közben (Far Cry3) kilép a gép ezzel "a program során probléma lépett fel ezért leállt" vagy valami hasonló. Táp lenne kevés neki?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Ehhez a ASRock H81M-DG4 laphoz és G1840 procihoz milyen tápot tudnátok ajánlani apróról? Olcsó, de megbízható tápot keresek később talán lesz bele egy vga rakva, de az is TDP-s lesz majd.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok! Gondolkozok erősen egy vga cserében, mert inkább visszaváltanék piros oldalra. Szerintetek a tápom megbirkózna még egy R9 380/380x -el vagy inkább cseréljem le? Ha igen akkor mit javasoltok? Használtan venném innen az apróról. Ha cserélni kell, akkor valami olyasmit tudnátok ajánlani amit esetleg később egy alsó tápos házba is be tudok rakni, ill. olyat keresek ami olcsó és jó, tehát a pénzemért a legjobbat kapom. A mostani tápomat egy alsó tápos házba betudom rakni?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
3,5 év után az FSP tápom egy picit néha cicereg meg furcsa hangokat hallat. Nem folyamatosan csak néha. Kezdjek el aggódni vagy csak ki kell takarítani ? Ki lehet egyáltalán, ha igen hogyan? Nem tudom gari van.e még rajta,de ha igen se gondolom, hogy ennyiért cserélik. Bocs az off-ért.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Lehet kicsit off lesz ezért előre is elnézést. Van egy Msi Gtx 760 kártyám. Ennek kell 6 és 8 pines kábel. Viszont a tápomon csak egy 6 pines csati van. Molex átalakítóval, ha megoldom lehet vmi baja valamelyiknek? Most nagyon nem akartam új tápot venni emiatt, de ha azt mondjátok, hogy ez így veszélyes akkor elgondolkozok rajta. Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy több mint 3 éves FSP HEXA 400 tápom kicsit a ventije nyöszörög. Valamivel csendesebbé lehet tenni? Pár csepp olajra gondolok vagy venti csere? Az egész tápot nem akarom emiatt, mert bőven együtt tudok vele élni.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Egy régi 775 lapba tennék egy C2D CPU -t (3 ghz körülit) vagy egy 65W TDP xeon procit még nem döntöttem el. Mellé menne egy dVGA vmi Ati 5xxx vagy hasonló, 1 Vinyó, 1 DVD olvasó. Elég lenne neki egy régi 250W -os micro ATX házban lévő FSP táp?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egy R9 280x -hez elég lehet még a tápom? (dvd író, 1 vinyó, 1 tp-link wireless adapter van még mellette)[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
ATX-es tápot keresek egy E8400 -es cpu és Ati HD 4550- hez kellene HTPC-be. Használtan venném itt az aprón. Nagyjából 5e -t szánnék rá. Milyet nézzek? Köszönöm előre is.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, van egy metis kuckóm amiben egy ATX -es FSP HEXA 400 csücsül. Gondolkozom erősen h lehet le kellene cserélni (nem szívesen) egy kisebb méretű tápra, hogy jobb legyen a szellőzés a házamban. Konfig: i3-4130, Sapph. RX 460, 2x4 gb ddr3 Crucial Ballistic Sport, 1 HDD később talán egy SSD is lesz benne később.
Extra:
-halk legyen mert ott lenne mellettem a gép az asztalon, viszont innen apróról is jöhet ajánlás
Keret:
-Max 10k ig gondoltam, használtan+a HEXA ára ha eladom.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz _Atesz #109973 üzenetére
Esetleg egy FSP300-60GLS 300W is megfelelhet...esetleg? csak mert lényegesen olcsóbb lenne (biztos megvan az oka) vagy ez már nagyon fapad?
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv! Van egy BQT-300 SFX tápom mellette i3-4130+1 db hdd+8 Gb DDR3. Mi a max vga amit mele rakhatok? Mekkora TDP -ig nézelődjek?
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
(#110774) mghltm & (#110776) Hunork: Köszönöm a segítséget
-
Nerazim
őstag
Elnézést az offért. Kb. mennyi egy táp átlagos hőmérséklete? Van vmi progi ennek mérésére? Tervezek egy kis moddot egy BQT-SFX 300W -os tápon, de nem szeretném tönkretenni.
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Konfig:
Alaplap: Asrock H81M-ITX
Cpu: i5-4570
Ram: Crucial Ballistic Sport 2x4gb DDR3Ehhez most nézegetek vga-t, eddig rx 480, rx 580, rx 570, 1060 jöhet szóba. Most van egy egy FSP Hexa 400 tápom az jó lehet hozzá, ha a legnagyobb fogyasztású vga-t nézzük? Tervezek venni egy full moduláris/ fél moduláris fekete szalagkábeles tápot innen apróról. Milyen jöhet számításba?
Esetleg SFX táp is jó lehet, ebből nem kell, hogy moduláris legyen viszont jó lenne, ha ez is szalagkábeles lenne vagy legalább harisnyás.
Köszi előre is
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Vettem egy RX 570-et, ami mellé egy i5-4570 megy majd, jelenleg egy HEXA 400 -as látja el a táp feladatát. Nem mai darab már, ventit cseréltem benne más baja nem volt. Ez így elég lehet még vagy ne kockáztassak? Ha cserélni kell milyenre? Jó lenne vmi félmoduláris/full moduláris táp fekete szalagkábelekkel. Minél halkabb annál jobb. Használtan venném innen az apróról. Max 15k tudok rászánni vagy kevesebbet. Jó lenne több típus nem baj ha nincs most éppen aprón legfeljebb várok vele. Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz syberia #128510 üzenetére
Köszi szépen. Én erre alapoztam a fogyasztást, itt már a 300 -at nyaldossa igaz a proci az combosabb. Esetleg pár tip. tudnál ajánlani amivel nem nagyon lövök mellé?
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Gondoltam benevezek a sokat említett Seasonic Focus Plus 450 Gold tápra az ufós boltnál, de egy kicsit nem félreérthető? Nevében Focus Plus 450 Gold (ami ha jól tudom full moduláris) képek alapján Focus Gold. Melyiket fogom kapni, ezt?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Fél modu táphoz (SS Focus Gold 450) hol tudok rövidebb vga (6pin) illetve hdd (sata) kábelt venni? Sajnos ezzel nem számoltam, hogy ennyire hosszúak lesznek a kábelek és nekem meg ITX házam van. Maga a táp jó egyébként, eddig meg vagyok elégedve vele. Igaz nem kértem ajánlást rá tőletek, de annyit volt itt már ajánlva, és jó árban is volt, hogy muszáj volt egyet vennem[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
ITX házba (METIS) keresek normál méretű tápegységet (ATX) aminek rövidek a kábelei. Konfig: Asrock H81M-ITX, i5, 8 gb ddr3, RX 570, 1 db SSD, 1 db HDD, 4 db venti.
Jelenleg Focus Gold van, de zavar, hogy így benéztem és nem vettem figyelembe a kábel hosszát. Esetleg hasonló árkategóriában és minőségben van valami ajánlható aminek rövidebbek a kábelei?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Udv!
Erre a tapra rabiznatok egy Ryzen 7+ 1071Ti combot?Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest