- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
Asrock z77 pro3 alaplap működne egy fsp atx 400 pnf táppal? a tápom 24+4 tűs, de az alaplap meg 24+ 8. Nagyon nem akarok új tápot venni...
-
-KP-
addikt
Sziasztok!
15-20 ezer forint környékén mely típusuk számítanak jelenleg a leghalkabbak közé?
november elején fog érkezni a fractal design define r4 hangszigetelt házam és ahhoz kellene egy csendes táp. a ház alsó tápos, úgyhogy fontos lenne, hogy elegendő hosszúságúak legyenek a kábelek.
sli/crossfire nem játszik az esetemben, jelenlegi konfigom nem valami nagy étvágyú. nem nagyon tervezek gépbővítést, de ha mégis, nem akarnék amiatt újra tápot cserélni. i5/i7 proci light tuningal(de a tuning nem biztos) és egy 7870/7950 kaliberű kártya a max. amire számítani lehet
-
-KP-
addikt
Erről a tápról mi a vélemény?
Mennyire mondható csendesnek? Olyan tápot szeretnék ami halk és nem serceg/ciripel...
-
-KP-
addikt
válasz Lacielvtárs #68762 üzenetére
jó de a te tápod 40 fölött van, amit én linkeltem be az meg 28k.
-
-KP-
addikt
válasz KAMELOT #68789 üzenetére
most nézem, iponon van komment is a táphoz:
"Még 2 éve vettem egy ilyet mert jókat olvastam róla. Sajna egy gtx 480-as sli rendszerben úgy üvöltött mintha a vágóhídra menne Egy 750TX-es Corsair csendben vitte ugyanezt a konfigot"
Pedig 135mm-es ADDA venti van az XFX-ben...
-
-KP-
addikt
FSP Raider tápok mennyire halkak? Olvastam olyan véleményt is, hogy elég hangosak, meg olyat is hogy elég halkak.
-
-KP-
addikt
core i5 cpu és r9 280/290 mellé keresek tápot. sli/cf nem játszik, sem most, sem a jövőben. jó lenne, ha haswell ready lenne.
Ha nem játszom, akkor médiaszervernek is használom a gépem zene ill. filmlejátszáshoz. Ezért fontos lenne, hogy teljesen halk legyen. ventilátorzaj és sípolás se legyen. jó lenne, ha nagyobb terhelés alatt is halk maradna, nem csak üresjáraton és nyáron se változna porszívóvá.
Alsótápos Fractal Design Define r4 házba lenne.
mit tudtok ajánlani és mennyiért? nem feltétel, hogy a legolcsóbb legyen, de azért nagyon sokat se költenék, ha nem muszáj.
-
-KP-
addikt
Fractal design define r4 házba Seasonic Platinum Fanless tápot szerintetek rizikós?
-
-KP-
addikt
kb. 20k-ig melyik a leghalkabb táp?
-
-KP-
addikt
-
-KP-
addikt
Üdv,
van egy FSP 400pnf tápom. ez még régebbi fajta, két ágon adja le a 12V teljesítményét.
Jól sejtem, hogy max. olyan vga kártyát tehetek mellé, aminek elég annyi kakaó, amit egy ágon le tud adni?
áganként 12*18=216W tud leadni max. és a két ágon a kombinált teljesítmény. max 348W.
Egy használt r9 280/HD7950 körüli kártyát szeretnék venni. gépem többi eleme, sandy bridge core i5 2320 3,5ghz-en. asrock z77 extreme4, 8gb ram, 1 hdd, 1ssd, 1 odd.
Szerintetek elbírná? Vagy mindenképp szükséges új táp?
-
-KP-
addikt
Üdv,
tudnátok nekem tápot ajánlani?
r9 280
sandy bridge core i5 2320 3500mhz-en
8gb ram, 1hdd, 1ssd, 1 oddlehetőleg minél halkabb legyen terhelés alatt, ne ciripeljen, jó hatásfokkal. valamint ne kelljen lecserélni, ha később cserélek r9 290/390 vagy vmi hasonló tudású kártyára.
egyelőre corsair rm450-550-et seasonic g550 néztem ki, de ha vmi hasonló minőség lenne kevesebbért, azt nem bánnám. moduláris táp sem kell igazából. jó nekem a sima is.
egyébként érdemes a 80+ gold tápok felárát megfizeteni a 80+ bronzhoz képest?
-
-KP-
addikt
nemrég linkeltetek egy tesztet:
Itt elég jól szerepelt a Corsair RM550,de átolvasva a topikot sokan mégsem tartják jó tápnak?
A Seasonic G550 közel se szerepelt olyan jól. -
-KP-
addikt
cooler master v700-at nem lehet már kapni? kifutó termék lett?
-
-KP-
addikt
seasonic s12g 550 / G550 mennyire csendes / hangos?
-
-KP-
addikt
s12g / G is cicereg? remélem nem..
-
-KP-
addikt
Azért mert a gagyi, nem megbízható tápokra gyakran 1,5-2x annyi teljesíményt írnak rá, mint amit valójában elbír. így a gyártók se kockáztatnak.
egy megbízható, márkás tápnál ez meg fordítva van. ott ami rá van írva, azt tudja is stabilan. nem kevés esetben még többet is.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Üdv,
Ryzen 5 1600 és RX480 mellé keresnék tápot. Tuning lesz. 80+ platinum tápra gondoltam. Moduláris felépítés nem feltétel. Viszont hangtalan működést szeretnék. A gép gémer pc és htpc is egyben, plusz sokat ülök gép előtt úgyhogy teljes csendet szeretnék.A ház Fractal Design Define R4, alsótápos, porszűrővel. Ár nem elsődleges szempont, de ha nem muszáj, azért nem szórnám a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz GhanBuri Ghan #108831 üzenetére
igen ezekről olvastam én is, hangszigetelt házba szerintem inkább nem raknék passzív tápot.
-
-KP-
addikt
Thermaltake Rome-ról vélemény? Nem nagyon van szó róla a topikban. 750W 80+ Gold, de vajon milyen belsős?
-
-KP-
addikt
Hali
10-11 (nagyon max 12. de az tényleg a plafon) ezer huf körül keresek tápot. Melyik táp ami budget kategóriában a jobbak közé tartozik perpill?
i5 2400,gtx750ti,1hdd,1ssd mellé kellene. Ha egy mód van rá, ne legyen túl hangos, de tudom, hogy ilyen áron azért nem lehetnek túl nagy elvárásaim..
Corsair VS350/450
FSP 350/400 60APN
Chieftec Iarena/Smart/Element (követni nem lehet annyi féle Chieftec van)Ezek közül valamelyik?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest