-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz Csababá #19647 üzenetére
Még ha elég is neki,akkor sem jó mert veszélyes táp,főleg ha még terhelve is lenne,úgy nagyobb az esélye hogy elpukkan valami vagy kihal a tápba egy idő múlva,és valószínű pár alkatrésznek is annyi,minőségi tápoknál van normális védelem,így kevesebb az esély hogy tönkre vágja az egész gépet akár,vagy ha még is kihal egy márkásabb akkor csak a táp megy tönkre,nem még a videókártya,proci stb mint pl a codegennél.
-
yohnsee
tag
válasz Csababá #19647 üzenetére
Ahogy Mans20 írta. Ezen nem szabad spórolni, meghálálják az alkatrészek is, ha normális(abb), minőségi(bb) egység szolgáltatja a működésükhöz szükséges voltokat és ampereket. Vga bővítés ide vagy oda, én a helyedben rövid úton kiszedném azt a tápot, és a fentebb ajánlottak közül venném bele valamelyiket. Ha pedig később esedékes lehet egy kis tuning, vagy esetleg a komplett gépet cseréled, akkor vegyél nagyobbat, jó eséllyel nagyon sokáig ki fog szolgálni.
AVR
-
vzsryl
nagyúr
válasz Csababá #19653 üzenetére
A CTG-450-es teljesen korrekt választás lenne. Az 500-as és az 550-es feleslegesen erős is a max. 200-250W körül fogyasztó konfigodhoz. A jövőre való tekintettel sem kell nagyobb tápot venned, mivel a gyártástechnológia fejlődése miatt az azonos kategóriában újító kártyák tartják az előző generációs VGA-k fogyasztását, sőt valamikor még alacsonyabb is, pl.: HD4850-->HD5850. A HD5850--->HD6950-re ez nem vonatkozik, mert mindkét kártya 40nm-es csíkszélességgel készült.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
yohnsee
tag
válasz Csababá #19653 üzenetére
Még egy dolog: kicsit utánaolvastam, és bár nem az 500 wattosról, hanem a 460 wattos cooler master elite-ről volt teszt a hardwaresecrets-en, de ott eléggé gyengén szerepelt, nem hozta a rá írt adatokat, sőt, rájöttek, hogy ez a 400 wattos táp, csak új címkét nyomtattak rá, ráadásul nincs benne túláramvédelem. Én ilyen gyártótól nem igazán vásárolnék bizalommal.
AVR
-
M107
addikt
válasz Csababá #19846 üzenetére
A CTG500-80P
Dobozos verz.
Tápkábel + Csavarok + User Manual(UI: Nekem is ilyen van innen tudom, csak pozitívumokat tudok róla mondani megér a pénzt mind a kettő változat. 2Db HD 6970 El sem indul 1 Db 6970 még elbír X2 II 250, 4 gb ram, Gigabyte Lap, 3db belső +1 külső vinyó 2 dvd+-rw)
Tegnap haver vett 2 db Sapphire HD 6970 kártyát innen tudom mondani a frankót, bár lehet hogy már a maximális Watt/ Amper számnál táncol 1 DB -nál is. Húzás nélküli rendszer mind a video mind a cpu nincs húzzva 2-2.5 órán keresztül Need for speed : RUN 1db HD 6970 okés volt a rendszer[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
3.Aragorn
addikt
válasz Csababá #22038 üzenetére
Ez azért van így, mert ez cwt belet kapott, szemben más corsairekkel, amelyekben seasonic bél teljesít. A cwt bél sem rossz, megbízható (ez is ajánlott kategória), bár minőségben elmarad a seasonictól (ez lenne a különösen ajánlott). Egyéb tekintetben viszont (burkolat, kábelezés, stb) a megszokott corsair minőséget kapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás