Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
zsommi
senior tag
Kérlel válaszolj normálisan, ne káromkodj...
Nem kötelező sem válaszolni a hsz-ekre, sem a fórumot használni...
Biztos van olyan fórum, ahol eltűrik Neked ezt a hangnemet, de ez nem az...
Indulj, és keress egy másikat ha nem tudsz kultúrált ember módjára válaszolni...
Vagy látogass meg egy kocsmát, mert kb. oda illesz a stílusoddal... -
stol
addikt
Bar ha abbol indulok ki hogy az aktiv PFCs tapok elmeletileg magasabb hatasfokot erhetnek el, akkor mar ez utobbi.
NEm, nem, nem és nem!
Hol volt szó erről mond meg!
Kezdek kiborúlni asszem.
Jobb teljesítmény-faktor tényező, csak a kibaszott szolgáltatónak jó.
A táp hatásfoka az alapfelépítéstől függ. -
atosz
őstag
válasz
Csaba_20_ #4269 üzenetére
Nekem tok mindegy hogy oldja meg egy tap hogy megbizhatoan mukodjon, igy hogy passziv PFC vagy aktiv nem erdekes. Bar ha abbol indulok ki hogy az aktiv PFCs tapok elmeletileg magasabb hatasfokot erhetnek el, akkor mar ez utobbi. Az FSP-350PNF-et lattam olcsobban (8000-8500) mint a Blue Stormot (10000-10500). Meg mindig nemtok valasztani ez a CT kozott.
Aztan most oltogatnak egy SuperFlower tappal. Tobb helyen olvasom, hogy vegul is enermax. Ha ez igy van akkor igen kedvezo az ara. Konkretan errol a tipusrol lenne szo: Super Flower SF-400PS-12CM-400W ATLAS [link] Ahogy nezem csak 1 12-es aga van, de a +5 es 3.3V egyuttesen 200W, ami jonak tunik. -
Csigger
őstag
hello! már ezt egyszer leírtam ide nem is olyan rég de mindenki elsiklott felette!!!
gondoltam megkérdezlerk benneteket, hogy ha le szeretném majd cserélni a gépemet egy jobbra melyik tápot ajánlanátok hozzá kb 10-11ezer körül!?
a következő lenne a konfig: asus a8n-e, amd a64 3000+, 1dvd-író,1cd-író, 1 40Gb maxtor IDE, 1 80Gb maxtor SATA, asus 6600(vagy gt) pcix és aerocool aeroengine házam van (1*12cms, 2/8cms hűtőventi!) ajánlatok lécci vmi jót, de ne túl drágát!! -
Danielmagua
csendes tag
Alapból is kib. hangos( hidegen is )! Egy agyrém... Köszi a válaszokat, majd ránézek a venti témára...
-
Solad
addikt
Az okos emberek velemenyet kerdem.
a Tagan 420W i-xeye tapjat erdemes megvenni? -
SLYM
veterán
a 3 testőrnél
FSP BLUESTORM 350W 2 év garancia 9.350 11.220
FSP BLUESTORM 400W 2 év garancia 13.600 16.320
FSP BLUESTORM 500W 2 év garancia 16.000 19.200
Chieftec CT410-212 PASSZÍV PFC, 3 év garancia 10.800 12.960
a passzív Chieftec se rossz. a FSP meg szvsz drága. a 400-as FSP 16, a passzív csifi meg 410W és 13k.
szerintetek?
szerk: mik a tapasztalatok ezzel a -Chieftec CT410-212 PASSZÍV PFC- táppal?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
túlhúzástól nem hiszem, mert a proci kapott 1.75V-ot is(2300MHz mellett), mellette meg a vidkari 546/1220-on még elindult a 3DMark. az a fura, hogy egyik napról a másikra történtek a fagyások. öcsém jáccott, és újraindult a gép. gondoltam van ilyen. utána belépett és kb 3 perc után megint újraindult. mostmeg már elindítok (mindegy milyen játékot, vagy golyós tesztet) egyből fagy az egész. volt win reinstall de semmi változás.
meg amúgy se árt egy rendes táp.
FSP az a BlueStorm? és abból egy 15 ezresbe milyen jelölésűre telik? kb annyim van tápra. ja és a Chieftek nem jó? mert a topicot olvasgatva látom, hogy itt az FSP a favorit. -
zsommi
senior tag
Hát barátom...
Itt a márkával lesz a baj...
Én a Mercuryrol nem hallottam eddig sok jot, sőt...
Multkor összerakunk egy gépet, a user által előre vásárolt 450-es Mercuryval, és el sem indult, csak ha lehuztunk egy vincsit, meg egy cd/dvd driveot...
Ja, és az a poén, hogy egy 1800+-os Athlon XP volt...
A gépben semmi extra nem volt, csak egy sima, régebbi home konfig volt...
Szóval a Mercurytol ovakodni illik...
Egyébként lehet a túlhúzás baja is, ha huztad a gépet, nem feltétlenül a táp...
No de most ott kell keresni a problemt...
Gyűjts be mondjuk egy FSP-t, azzal jol jársz.. -
SLYM
veterán
ha elkezdek jáccani és újraindul vagy lefagy a gép akkor az a táp hibája? azért gondolom ezt, mert amikor lehúzom a tápról a CD írót+a DVD írót akkor megy rendesen. ehez a konfighoz nem elég egy 400W-os Mercury? mert addig amíg a 9600XT volt benne semmi bajom nem volt, amikor megvettem a 6600GT-t még akkor se, csak rá 1-1.5 hónappal (most) jelentkezik ez a probléma. lehet, hogy elfáradt a táp? (2 éves lesz áprilisban)
szerk: konfig az adataimnál
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hello srácok! tudna nekem vki választ adni a 4264es hozzászólásomra???
-
Calogero
addikt
Tápcsere előtt állok.
A Tagan tápokról mi a véleményetek?
Konkrétan ezt a típust néztem ki: [link] -
Csaba_20_
őstag
Zaj szempontjából nem tudok ajánlani semmit. A Chieftec tápok közül a GPS-400AA-101A és a GPS-450AA-101A aktív PFC-s, a többi passzív. Azért mondom, hátha ez számít neked valamit. Gyakorlatilag az FSP tápok közül nem vennék Blue Storm-ot, de ez az egyéni véleményem. Divat- és tucattáp lett belőle. Az FSP ATX-350PNF annyiban különbözik a Blue Stormtól, hogy jobban terhelhető a 12V-on, hatásfokilag nagyjából megegyeznek. Ha árban olcsóbb, akkor én az ATX-350PNF-et venném.
atosz írta:
Mas: Szeretnek gratulalni a remek cikkeidhez es segito postjaidhoz.Korabban nem talalkoztam veluk, csak most ejjel kicsit probaltam ujbol utanaolvasgatni a temaban, mert mar reg martottam bele ebbe a temaba magam.
Ééééés tisztaaa...már nem kell papír se, ami elérhető...
Ne csináld, meglátszik a boncolásnál! -
atosz
őstag
válasz
Csaba_20_ #4267 üzenetére
Koszonom!
Tenyleg rosszul kerestem, vhogy nem jutott eszembe kulon irni.
Egyelore ugy nez ki, hogy leszukult elegge a kor. Ez a kekvihar csoda 350W-os valtozata, illetve a CT GPS/DT 350/400/450 van teriteken. Te melyiket ajanlanad? Ezeket tudnam venni 10K kornyeken. Egyaltalan ajanlod ezeket? Igazabol a zaj lenne a donto, ezert kicsit huzok egy kicsit nagyobb teljesitmenyu CT fele abbol kiindulva, hogy az nagyobb terhelesnel halkabb lehet.
Illetve meg vmi... Ez a tap miben kulonbozik a BlueStormtol?FSP350PNF Passive PFC [link]
Mas: Szeretnek gratulalni a remek cikkeidhez es segito postjaidhoz.Korabban nem talalkoztam veluk, csak most ejjel kicsit probaltam ujbol utanaolvasgatni a temaban, mert mar reg martottam bele ebbe a temaba magam.
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hello srácok! gondoltam megkérdezlerk benneteket, hogy ha le szeretném majd cserélni a gépemet egy jobbra melyik tápot ajánlanátok hozzá kb 10-11ezer körül!?
a következő lenne a konfig: asus a8n-e, amd a64 3000+, 1dvd-író,1cd-író, 1 40Gb maxtor IDE, 1 80Gb maxtor SATA, asus 6600(vagy gt) pcix és aerocool aeroengine házam van (1*12cms, 2/8cms hűtőventi!) ajánlatok lécci vmi jót, de ne túl drágát!!
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
csapos2 #4258 üzenetére
A ciripelés sok tényezőtől függ. A Zen-ben alkalmazott elektronika elvileg úgy van tervezve, hogy erre is külön odafigyeltek gyártáskor. Gyakorlatilag még nem volt alkalmam tesztet végezni ezügyben(Nincs Zen tápom, nincs műszerem, mert leamortizálták, nincs anyagi keretem). Talán a SilentPC honlapján lévő tesztben kitérnek rá, most nincs időm végigolvasni és megkeresni benne. A Google segítségével keress rá és nézd meg írnak-e róla.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
[HUN]Tyson #4257 üzenetére
Pontosan a hűtőbordák magassága miatt szóltam. A 8 cm-es ventivel szerelt tápoknál ki szokták használni a belső tér adta magasságot, ezért általában nem lehet 12cm-es ventit elhelyezni tápon belül. Én alapból belső elhelyezésre gondoltam, ezért szóltam. Ha kívülre rakod, az más kérdés. Kárt nem okozol vele, csak a tápba befelé fújjon, a másik meg ki.
-
atosz
őstag
Udv!
Sajnos behalt a tapom: Coolink AP-450DX.
Igy keresek vmi tapot a helyere.
A konfig, amibe menne: AN7, 1700+@2200MHz (1.6V), 2x512 Kingmax, 2 HDD, 2 ODD, AGPs 6600, par venti, minden egy Zalman panelre kotve, 1-2USB eszkoz, tehat semmi extra.
A lenyeg hogy halk es megbizhato legyen. Azaz vmi normalisabb markak jatszanak es leginkabb 12-es ventivel szereltek. Lehetseges, hogy majd ujitok, es atterek A64-re, de az meg odebb van, de akkor mar szolgalja ki azt is.
Ezt a tapot mar kineztem: Chieftec GPS-350EB [link]. 12-es venti.
Ez jo valasztas lehet? Ezeket a GPS modelleket ki szallitja a CT szamara?
Esetleg tudnatok ajanlani vmi mast jo arban? -
csapos2
addikt
válasz
Csaba_20_ #4255 üzenetére
Hálás köszönet neked
Szeretném még a véleményedet kikérni arról , hogy milyen passzív tápot érdemes venni ,ha egyáltalán érdemes ilyesmire költeni.Mert ugye itt is van az a probléma , hogy elkezd majd ''zizegni''és az talán még idegesítőbb mint egy általam halknak tartott venti zaja.
Ha pedig mindenképpen bekövetkezik ez a ''zizegés'' akkor az mennyi idő, vagy milyen mértékű terhelés után várható? -
[HUN]Tyson
senior tag
-
Csaba_20_
őstag
válasz
[HUN]Tyson #4254 üzenetére
Nem átlóban fontos, hogy van-e hely a ventinek, hanem széltében!
-
Csaba_20_
őstag
válasz
csapos2 #4253 üzenetére
Egy és ugyanaz. A Silentmaxx hivatalos dokumentációjában ugyanazok az értékek szerepelnek, mint amik az FSP Zen-nél vannak. A SilentMaxx Fanless-hez a SilentMaxx ad ventilátorokat és azok beépítésével együttesen lehet 400W-ra leterhelni az amúgy Zen-t. Tehát logikailag következik ebből, hogy ventilátorokkal a Zen-t is le lehet terhelni. Jelenleg az FSP-től várok valamiféle hivatalos megerősítésre, de egyelőre a tervezői részleg dönt affelől, hogy kaphatok-e megfelelő mértékű információt, olyat amilyet kértem(kapcsolási rajz, stb.). Azt a konfigot szerintem elbírja igen. Hja, a Zen kb. fele annyiba kerül, mint a Silentmaxx...szerintem nem éri meg dupla annyit fizetni csak azért, mert arra 400W-ot írtak és apró betűvel írták csak oda, hogy ventilátorral együtt képes csak rá...
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
Mint említettem, a ventik a fiókomban porosodnak, szal nem kell beruháznom semmire.
Azért az azonát akarom szétgyepálni, mert az nem garis, a másik még az (most vettem).
Valszín eladom, az is lehet hogy többért mint vettem, mert nagyker nettó + fél áfáért vásárolok.
Ja, és van hely a 12 centinek. -
csapos2
addikt
válasz
Csaba_20_ #4249 üzenetére
Lenne még egy kérdésem,ha nem gond.
Van a Silentmaxx Fanless nevű táp amire azt írták , hogy 400 wattos és van az FSP Zen
amire ''csak'' 300 wattot írtak.Egy másik fórumon(nekem úgy tűnt te voltál) vitába
keveredtél , hogy a kettő ugyanaz csak a matrica más rajtuk.Én mint''Herpeszes Benőke''kíváncsi lennék a vita végére ,hogy akkor most valóban egy és ugyanaz a belseje a két tápnak?
Hopp: ha már itt vagyok azt is megkérdezném , hogy a Zen elvinne e egy konfigot :
Intel P4 3GHz
FX 5900 XT
2-3 vinyó
1 dvd rw
4 db venti
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
[HUN]Tyson #4248 üzenetére
A két venti árát kipótolod, és 300-as FSP-t veszel.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
[HUN]Tyson #4248 üzenetére
Humoromnál? Nanáá.
Ha van kedved, barkácsolj nyugodtan, de a 12cm-s előtt mérd le, hogy van-e megfelelő hely. Egyébként az Azona tápokról nem sok jó véleményem van.Nagyjából ''szarból várat'' effektus, amit tervezel.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
Danielmagua #4245 üzenetére
Lehet, hogy alapból fixre van kötve. De ha stol kérdésére igen a válasz, akkor a melegedéssel van összefüggésben. Megpróbálhatnád például halkabbra cserélni a ventit, mielőtt új tápot veszel.
-
Csaba_20_
őstag
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Csaba_20_ #4240 üzenetére
Látom humorodnál vagy!
Azért köszönöm a választ
Még egy ötlet: ha a 400as azona tápomban kicserélem a 8centist egy potisra, és az alját kivágom, rászerelek egy szintén potis 12 centist, mindakettőt beállítom elfogadható hangúra, így elég levegőt kell szállítaniuk, nem?
pénzbe nem kerül, mert a ventik a fiókomban hevernek.
Vagy hülye vagyok és hagyjam a barkácsolást? -
stol
addikt
válasz
Danielmagua #4245 üzenetére
Hidegen, bekapcsoláskor halk még?
-
Danielmagua
csendes tag
válasz
Csaba_20_ #4244 üzenetére
Rendben, értelek én téged, de tudod mit! Gyere el és hallgasd meg.... A füldugót meg nem dugom be a fülembe hisz akkor meg nem hallom a hasznos és kellemes zajokat
A másik amit furinak találok, hogy terheletlenül és terhelve is tök ugyanolyan hangos.... ez hogy lehet? LEhet hogy alapból max-on megy?
-
Csaba_20_
őstag
válasz
Danielmagua #4243 üzenetére
Ha az ész érvek nem hatnak, majd a saját bőrödön megtapasztalod, amit mondtam. Azt pedig kérlek ne mondd, hogy füldugóval együtt is hangos a tápventi, mert akkor komoly bajok vannak.
[link]
[Szerkesztve] -
Danielmagua
csendes tag
válasz
Csaba_20_ #4239 üzenetére
Tudom nem ildomos de lefogtam a kezemmel minden ventit a gépben. A proci hűtője jó halk egyébként is ( AC ), a kártyáé sem hangos, meg még egy van a házban de az sem vészes... Ja meg ugye az alaplapon is van két pici venti, de azokat nemtom lefogni. Na mind1. Még mindigeléggé hangosnak találom a tápot, ennek ellenére is : [link]
Szal nekem kellene egy halk táp max 20at adnék érte, és a gépben lévő többi zajforrás nem érdekel mert halkabbak még eggyütt is mint a Chieftec-em... -
marvin_BP
tag
Hi!
Nemsokára tervezek 1 ilyen rendszert venni:
AMD X2 3800+ (jó lenne, ha lehetne húzni)
gyári hűtéssel (ha húzom, akkor persze ezt is nagyobbra cserélem)
GB 6800 GS (ezt mindenképpen húzni fogom)
a gyári hűtéssel, később talán Arctic Cooling silencer 5-el
2 db 12 centis venti a házban
valamint ezek a régebbi darabok kerülnek majd bele:
2 vinyó (IDE), 1Gb RAM, 1 DVD olvasó, és 1 újraíró
Az lenne a kérdésem, h mekkora táp kell 1 ilyen rendszernek.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Csaba_20_
őstag
Ha pedig valaki nem szereti a füldugókat: [link]
-
Csaba_20_
őstag
válasz
[HUN]Tyson #4237 üzenetére
A halk/hangos fogalom szubjektív. Ami nekem halk, az lehet neked hangos és fordítva. Azzal, hogyha én azt mondom egy tápról, hogy halk, te nem mész semmire...
Nem értem miért olyan nehéz ezt felfogni. Olyan, mintha azt kérdeznétek, hogy ''Most akkor szép, vagy nem szép ez az FSP táp?''
Egyébként meg hogyha hangos, akkor neked is ajánlom: [link]
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
Danielmagua #4230 üzenetére
A tápegység halk, a ventilátort hallhatod maximum. Tudom az épp elég, de el kell szomorítsalak. Akármilyen tápot veszel, ha ventilátor lesz benne, hangosnak fogod találni. Ha meg passzív tápot veszel, akkor a processzorhűtőt fogod hallani. Ha azt is passzívra alakítod, akkor a winchestereket és az optikai meghajtókat fogod hallani, valamint esetleg a kapcsoló üzemű tápegységek zaját a gépben. Amit neked ajánlok: [link]
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Dracula #4235 üzenetére
Na ne szívassatok már! Épp most határoztam el hogy veszek egy FSP tápot, 300, 350 -eset, mert állítólag milyen fasza, meg halk, erre tessék! Le akarom halkítani a gépemet, ezért kéne halk táp, de 20-30 ezret nem adok érte, az tuti.
Szóval most akkor mennyire halk vagy hangos ez az FSP? -
Dracula
őstag
válasz
Az FSP sajnos nem annyira halk, főleg terheléskor.
Ha van rá guba és valóban halk tápot akarsz, akkor Seasonic.
(vagy Tagan, vagy Nexus)
Üdv! -
zsommi
senior tag
válasz
Én egy 350 W-os FSP-t ajánlanék, nagyon jo kis szerkezet, megvok vele elégedve..
És nem is hangos...
Egyébként a hangnál azt is vedd figyelembe, hogy akkor a többi ventinek is olyannak kell lennie, ami frankón halk... -
Danielmagua
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Az a helyzet, hogy nemrég gépet fejlesztettem és tegnap ráadásul feltettem az íróasztalom tetejére a gépet, mert kitaláltam, hogy ott fasza lesz... mind1 is. Egy Chieftec 360as tápom van és nagyon hangosnak találom... Mit ajánlanátok helyette? A gép:Abit AN8, AMD 3.2 Venice, X800GTO, 2*512 Kingmax, 2vinyó, egy cd író.... Ja és nagyon halkat szeretnék, hogy legalább olyan halk legyen mint a ps2-m
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani ,hogy az alábbi két táp között mi a külömbség?
Chieftec GPS-450AA-101A és a Chieftec DT-450A2
A segítséget előre is köszönöm -
stol
addikt
válasz
copperhead #4226 üzenetére
Csaba_20-nál.
-
Csé18
csendes tag
Hi én még eléggé új vagyok és annyit szeretnék kérdezni hogy
1 mi a véleményetek a Chieftec HPC-420-302-DF ről?
2 szerintetek elbír egy kb ilyen konfigot?
AMD A64 3500+
Asus A8N-E
Gigabyte 6800GS
1Gb Samsung ram
...
ja és nem akarok SLIzni. Ezt elbírja vagy épphogy elbírja?
Köszi -
stol
addikt
válasz
[HUN]Tyson #4221 üzenetére
Extended ATX kis-szerverek szabványa.
De, majd Csaba kijavít -
Shodan
őstag
Van egy 400W Huntkey tápom
+5V : 30
+12V : 13
-5V : 0.5
-12V : 0.8
[link]
A +12V folyamatosan ugrál és kevés is gondolom, a ventim fordulatszáma is ugrál, lehet ezért?
Ha kevés a táp, milyet helyette ehez a konfighoz? help! -
f_sanyee
senior tag
ma végre sikerült cserélni a a chieftec hpc-420-302-df tápom egy gps-400aa-101a -ra. ez már halkabb mint az előző.
-
törölt tag
válasz
[HUN]Tyson #4209 üzenetére
Én a 420-as chiftek tápmat eladóm ha kell.Megbízható és nagyon jó kis tápocska.
-
stol
addikt
válasz
[HUN]Tyson #4209 üzenetére
300-as FSP, 7k.
A64-hez, és 6600GT-hez is elég -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Csaba_20_ #4201 üzenetére
Csaba_20_ és stol:
Ok, megértettem, gondoltam hogy nem világbajnok márkákról van szó, lévén olcsó motyókról beszélünk, csak aza gebasz, hogy nincs 15-30e Ftom tápra!
Ha egyiket se használom, akkor ott fog porosodni a vas a sarokban.
Esetleg ajáljatok vmi jó, de még elfogadható árú tápot plíz! max 8-10k-ig
Thx! -
törölt tag
Szasz!
Hát a 420w chiftek nem igazán akartam leterhelni.
P4 3.4 dula core és szeretném még cipállni+2hdd+2író+floppy+7venti+neon+a tőbbi az adataimnál.Gondoltam veszek egy erősset akkor hátha nem kell tőbbé vennem. -
törölt tag
SZASZTOK!
Tegnap hírtelen szükségem volt egy új 450W feletti tápra és az Alienben vettem 1db-ot.
500w enermax Liberty
[link]
Ha valaki talál róla tesztet azt megköszönném. -
Csaba_20_
őstag
válasz
[HUN]Tyson #4198 üzenetére
Kifejtem neked:
stol írta:
Egyiket se
Tehát a kérdésedre, hogy melyiket használjad, a válasza az, hogy egyiket se. Lényegtelen melyik a jobb, mert egyik se jó. Ez a véleménye az MS industrial tápokról is, hogy nem jó.
stol írta:
esetleg utólagos átépítés után.
Ezt pedig úgy, hogy átépítés után lehetne maximum használni, de jelenlegi állapotukban nem ajánlatos. Pláne, hogy két éves. Konfigodhoz egyiket se ajánlja.
Ennél bővebben felesleges kifejteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Könyvajánló
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest