Hirdetés
Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Gépet rakok össze havernak és most értem el a táp részhez.Konfignak elég egy FSP 400PNF csak megláttam EZT és nem tudok erről a márkáról semmit. Szóval abban kérném segítségetek hogy a linkelt táp vagy egy fsp 400 pnf?
válaszotok előre is köszönöm!
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok, van egy FSP 450 CRG tápom, és most raktam össze egy új gépet ahol az alaplapba ment a 12V 4 pines ,meg egy 20 pines alaplapi amit beletóltam a 24 pines aljzatba, így kimaradt az uccsó 4 kiadó hely
. Az lenne kérdésem ,hogy van egy magányos 24V 4 pines szál a tápon, ami tökéletesen beleilleszkedne az üres helyre( még a kialakítása is olyan) az oda való? vagy teljesen elvagyok tájolva
Bocs ha hülyeséget kérdeztem!
-
Piero89
aktív tag
Több hozzászólásból látom,hogy vki FSP PNF tápot rendel és vmi CRG-t kap vagy mit.... mivel rosszabb ez?
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez kellene vmi táp: alaplap:Gigabyte GA-MA69G-S3H
cpu: AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX
mem.: 2*1GB Kingmax DDR2 800 mhz
vinyó: 250 GB Samsung
+ 1 optikai meghajtóEgyelőre integrált videokártyával használnám,viszont augusztusba beleköltözne vmi komolyabb (pl. HD 4850).Az FSP 350PNF nagyon necces lenne később? vagy biztos ami biztos legyen 400 PNF?
Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest