- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igen, sajnálatosan tapasztaltam én is. Valahogy úgy láttam, hogy az Ericsson kiválásával kezdet lefelé repülni a márka. A P, SP és sorolhatnánk még, hogy milyenek voltak (tisztelet a kivételnek, ha volt/van ilyen)
GH174-es volt az első mobilom (1997), az utolsó Ericsson vonalból az Xperia Neo. A kettő között pedig Ericsson márkahű voltam.
Majd jött a dual sim vonal, és at MTK platform, jellenmzően kínai telefonokkal. Rájöttem, hogy nem érdemes az én igényeimnek megfelelő telefonért 2x, 3x annyit fizetni a márkanévért. A Lenovo A820 simán kibírta a 3 évet, pedig az aztán kapott annyi flasht. hogy hü... a mai napig megy, teszi a dolgát (de fiam most cserélte le egy Xiaomi Redmi3pro-ra)
Persze igényekről, izlésről felesleges vitát generálni, el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest