- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
acer_
aktív tag
Nekem is mercury kt266a van. Via chipes, atostabil. Tuning annyi benne, h van egy jumper, ami az fsb-t állítja (3 állás: auto, 100, 133), egy VID-tábla (core elég tág határok között állítható, leírás a kézikönyvben), memoriát pedig biosbol lehet állítani, h 100 avagy 133 Mhz-n huzza.
Nekem 900-as Duron van benne, 100-as fsb-vel, és 133-on mennek mellette a ramok (512 hynix). Több, mint egy éve atomstabil (akkor vettem, 16k :F volt a lap és 12 a proci..)
Kiadtak hozzá egy biost, amivel 2600+-ig tudja a Tbredeket. (ugye, 133-as fsb...)
Ja, a ddr-sd választás itt is egy sor jumperrel történik, vagy zárva van a sor (olyan hosszú, mint a ram foglalatok), és akkor ddr, vagy nincs zárva, és akkor sd. A mem feszültségét (szintén ddr v. sd) külön kell állítani jumperrel.
Az áráért egy nagyon korrekt, stabil lap. (Integrált ac97 hangkari, 2-2 ram slot)
Ddr még nem volt az enyémben, és szerintem nem is lesz.
Aki kíváncsi az összeállításra (a gépemre...), az nézze meg az aláírásomban a linket.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest